Hirdetés

Kuba minden érzékszervünkben: Fiesta Cubana Debrecen

civishir.hu

2019.08.08. 12:23

Kuba minden érzékszervünkben: Fiesta Cubana Debrecen

Különleges rendezvény, egzotikus gasztronómiával.

Hirdetés

Hirdetés

Fiesta Cubana Debrecen címmel a Virágkarneváli hét eseménysorozat részeként különleges, kétestés rendezvény szórakoztatja a közönséget augusztus 16-án és 17-én a Baltazár Dezső téren.

Egyedi látvány- és fénytechnikával, igazi kubai hangulatot varázsolnak a Hotel Lycium**** -  Kölcsey Központ - MODEM által körbevett térre. Koncertek, táncbemutatók, animációk, kubai étel- és italkülönlegességek, szivarsarok, éjfélig tartó salsa party, sok táncolható és eredeti zenével várja a nagyérdeműt.  

A fellépők között láthatjuk többek között a kubai Lili Garcest és Osney Regalt, a Gusto Cubano táncosait és tanárait, Mihályi Pétert, Fehér Krisztinát és Hajnal Gyulát. A Latin Combo Duo, a Team Gusto Cubano és a Barrio Latino koncertek pedig igazi zenei csemegének ígérkeznek a műfaj kedvelői számára.

Karibi kóstoló

A kétestés esemény programja nem csak a táncos lábakat, hanem az ízlelőbimbókat is kísértésbe ejti: a Hotel Lycium**** autentikus kubai ételkínálattal készül az eseményre. A szálloda chefjének, Pataki Zsoltnak és lelkes szakács csapatának köszönhetően megismerkedhetünk többek között a Tostonérával és az Empanadassal. Megtudhatjuk, hogy mi is az a Bunelos de Cuba vagy a Tostonéra Mojo Picon & Mojo Verde.

Természetesen a kitűnő kubai italok sem hiányozhatnak – ezen az estén a rum és a leghíresebb kubai eredetű koktélok is főszerepet kapnak.

Táncoljon, szórakozzon, kóstoljon és adja át magát a kubai életérzésnek augusztus 16-17-én a Fiesta Cubana Debrecen rendezvényen!

www.hotellycium.hu

 

virágkarneválKuba

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.