Hirdetés

Hirdetés

Kis Woodstock lesz a Nagyerdőn

civishir.hu

2019.08.13. 08:40

Kis Woodstock lesz a Nagyerdőn

Nagy buli, jó koncertek a debreceni Víztoronykertben.

Hirdetés

Hamar kezdődik a hosszú hétvége a Nagyerdőn: már augusztus 15-én, csütörtökön remek koncertek várják az élőzene szerelemeseit. A Rocksuli Debrecen tanárai és diákjai több alkalommal bizonyították már, hogy óriási hangulatot tudnak teremteni: most a Hair című musical legnépszerűbb dalait dolgozzák fel a színpadon. Előttük Hangácsi Márton akusztikus műsora hallható.

1969. augusztus 15-én nyitotta meg kapuit minden idők leghíresebb zenei rendezvénye, az amerikai Woodstock. A fesztivál azonban több volt, mint a hippik találkozóhelye. Janis Joplin, Joe Cocker, a Jimi Hendrix Experience, Santana, a The Who és a korszak legnagyobbjai léptek fel és adtak legendás koncerteket. A 25. és 30. évfordulójából ismét nagyszabású Woodstock Fesztiválok voltak, ám az eredeti hangulatát már semmi nem adta vissza.

A nyitónap kerek 50. évfordulója alkalmából a Nagyerdei Víztoronyban 18 órakor kezdődik a Woodstock 50-est, ami szellemiségében igyekszik megidézni az 1969-es eseményt. A koncertek után korszakidéző zenei válogatás következik este tíz órától. A belépő stílusosan 969 Ft lesz.

Facebook-esemény ITT

Másnap, augusztus 16-án fennállásának 15. évfordulóját ünneplő AB/CD zenekar lép színpadra a Víztoronykertben, hogy egy extra hosszú születésnapi műsorral kedveskedjenek a debreceni és környékbeli AC/DC-rajongóknak. Az ország elsőszámú AC/DC tribute zenekara ritkán elővett szerzeményekkel is készül, hogy az elsővonalas rajongók számára is tartogasson izgalmakat a péntek este.

Elővételes jegyár: 1000 forint
Helyszíni jegyár: 1500 forint

Facebook-esemény ITT

Nagyerdei VíztoronyVíztoronykert

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.