Hirdetés

Hirdetés

Ha jót akar magának, itt ne parkoljon Debrecenben

civishir.hu

2019.08.14. 15:25

Ha jót akar magának, itt ne parkoljon Debrecenben

Augusztus 17-től forgalomkorlátozásra számítson!

Hirdetés

Hirdetés

A közterület-felügyelet tájékoztatása szerint a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője határozatban ideiglenes közlekedésrendészeti intézkedést rendelt el az 50. Debreceni Virágkarnevál, és az ahhoz kapcsolódó rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében.

A határozat értelmében augusztus 17-én 12 órától – augusztus 21-én előreláthatólag 2 óráig az Egyetem sugárúton az Egyetem tér és Komlóssy utca közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag augusztus 21-én 22 óráig az Piac utca mindkét oldalán Szent Anna utca és Kossuth tér közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 12 óráig a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán a Holló János utcától a Szent Anna utcáig, továbbá a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, valamint a Hatvan utcán a Kossuth tértől a Pásti utcáig megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától augusztus 20-án 13 óráig a Déri tér mindkét oldalán, valamint a Múzeum utcán, a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Péterfia utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig és Viola utcáig, a Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 13 óráig Egyetem sgt. Honvéd utca és Füredi út, valamint a Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán, majd 13 órától Egyetem sgt. Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán előreláthatólag – a tűzijáték végéig – 22 óra 30 percig, valamint az Egyetem sgt Nagy Lajos király tér és Egyetem tér közötti szakaszán 22 óra 30 percig előreláthatólag – az utcabál idején – augusztus 21-én 2 óráig megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag – a karneváli menet elhaladásáig – augusztus 20-án 12 óráig a Bajcsy Zsilinszky utcán, a Piac utcától a Pásti utcáig, a Darabos utcán, a Hunyadi utcától a Kálvin térig, a Füvészkert utcán, valamint a Múzeum utcán a Füvészkert utcától a Déri térig megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag – a tűzijáték végéig – augusztus 20-án 22 óra 30 percig a Bólyai utca Hatvani István utcától a Dóczy József utca közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

Augusztus 20-án 16 órától – utcabál idején – augusztus 21-én 2 óráig Dóczy József utca Egyetem tér és Békéssy Béla utca közötti szakaszán, ideértve az Egyetem szervizútján a Dóczy József utcáról megközelítő parkolóhelyeken megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától augusztus 20-án 22 óra 30 percig Nagyerdei krt. Simonyi út Egyetem tér közötti szakaszán, valamint a Nagyerdei krt. Egyetem tér Pallagi út közötti szakaszán ideértve a Debreceni Egyetem szervizútja mellett kialakított várakozóhelyeket – Bodega melletti parkolóhelyeket – megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 20 órától augusztus 20-án 22 óra 30 percig a Nagyerdei krt. Pallagi út és Ady Endre út közötti szakasza közforgalom számára megnyitott magánterületként funkcionál a területre külön engedéllyel rendelkező járművek, illetve augusztus 19-én üzemzárásig a DKV Zrt. járművei hajthatnak be.

Augusztus 19-én 16 órától augusztus 20-án 22 óra 30 percig a Martinovics utcán megállni és várakozni tilos.

Felhívják a figyelmet, hogy a fenti útszakaszokon az útburkolati jellel kialakított parkolóhelyek ezen időszakban nem parkolóhelyként funkcionálnak, így a kialakított parkolóhelyeken is megállni és várakozni tilos.

Tájékoztatják a lakosságot, illetve a rendezvényre látogató vendégeket, hogy augusztus 17-én 12 órától az Egyetem sugárúton, az Egyetem tér és Komlóssy utca szakaszán, valamint augusztus 19-én 16 órától a felsorolt útszakaszokon, amennyiben a gépjárműve szabálytalanul várakozik, úgy a gépjárművét a Debreceni Közterület Felügyelet elszállíttatja. Az elszállítás költsége: személygépkocsi vagy pótkocsija, továbbá motorkerékpár és pótkocsija, valamint segédmotoros kerékpár esetén: 20 ezer forint. Tárolás, őrzés költsége: 1 200 forint/nap.
Debrecenparkolás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.