Hirdetés

Hirdetés

Ez klassz lesz a Galibán!

civishir.hu

2019.08.16. 14:06

Ez klassz lesz a Galibán!
Fotók: Kodály Filharmónia Debrecen / Csatáry-Nagy Krisztina

Kedvezményekkel és rajzpályázattal várják a zenerajongó kicsiket Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Augusztus 18-án, vasárnap 10 és 16 óra között a Kodály Filharmónia Debrecen is várja a gyerekeket a Galiba Gyermekfesztiválon, a Debreceni Vidámpark területén. Az asztalukat felkeresők megismerkedhetnek a jövő évad Ez klassz! gyerekprogramjaival: a tervezett házi gyerekkoncertekkel és a családi bérlet produkcióival – sőt az összes látogató kérheti azt a kedvezménykupont, mely a családi bérletek árából 10 százalék kedvezményt biztosít felmutatójának. Kuponok csak ezen az egy napon szerezhetők be!

Rajzpályázat

Rajzpályázatra is invitálják a gyerekeket, akik a következő évad családi bérletes előadásainak témájában készíthetnek alkotásokat akár otthon, akár a helyszínen – és akkor most rántsuk is le a leplet a koncertek címéről: Jancsi és Juliska, Diótörő herceg kalandjai, Hamupipőke az operában. A Kodály Filharmónia zsűrije a számára legkedvesebb rajzokat házi gyerekkoncertekre szóló jegyekkel jutalmazza majd.

Zenehallgatás az évad műsorából

A kitelepülésen lesz még – természetesen! –zenehallgatás a jövő évad műsorából, csillámtetoválás „zenei” témákban és szabad rajzolás, színezés.

A Kodály Filharmónia Debrecen 2019/20-as évadra szóló gyermekprogramjának ajánlója IDE kattintva tekinthető meg.
Kodály Filharmónia DebrecenGaliba Gyermekfesztivál

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.