Hirdetés

Előre szólhatott a polgári gyilkos, mikor öli meg áldozatát

civishir.hu

2019.08.22. 10:40

Előre szólhatott a polgári gyilkos, mikor öli meg áldozatát
(Fotó: police.hu)

Egy helybéli azt mondta, élő videóban mondta el a férfi, mit tervez.

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, egy polgári koncerten egy férfi a nézőtéren szabályosan kivégezte régi haragosát, gyerekei szeme láttára. A Blikk információi szerint O. Szilveszter a gyilkosság előtt egy élő videóban bejelentette, mit tervez.

Bár garázdaság miatt már keresték a rendőrök, a Facebookon kürtölte világgá, végezni akar H. Ernővel.

A férfiak között állítólag egy nő miatt volt feszült viszony hónapok óta, hiszen Szilveszter korábbi párja és közös gyermekük Ernővel folytatta életüket, melybe a korábbi élettárs nem akart belenyugodni. A támadó nem sokkal a vérengzés előtt egy csaknem 10 perces élő adást indított a közösségi portálon, ahol nem leplezett indulattal szólította meg a későbbi áldozatot, majd arra buzdított mindenkit, osszák meg a felvételt.

– Minél többen nézzétek, hogy eljusson a címzetthez. Itt van augusztus 20., megyek, mint a vihar. Be akarom fogni az én kutyámat – szólnak az üzenetek a későbbi áldozatnak, akit név szerint is említ a videóban O. Szilveszter. – Addig nem megyek börtönbe, amíg a fizetséget meg nem adod. Addig nem nyugszom, amíg a véredet nem látom. Úgy csinálom, hogy jó legyen, szép kis lyukat fogok csinálni erre a ...... – hangzik el többször is a fenyegetés. A férfi képeket is posztolt, amiket később letörölt, ám volt, akik képernyőfotókat készített róluk. Az egyik ilyen képen a következő felirat látható: „Augusztus 18-20. Ott fogsz megdögleni Polgáron.” Egy helybéli a Blikknek azt mondta, sokan tudtak a videóról, de nem történt semmi, senki nem próbálta megakadályozni a vérontást.

A megölt férfi csak pár napja volt itthon, augusztus 10-én érkezett haza németországi munkahelyéről.
gyilkosságPolgár

Szóljon hozzá!

Hirdetés