Hirdetés

Arénashow fél évszázad slágereire hangolva – FOTÓK

Cívishír

2019.08.20. 20:26

Arénashow fél évszázad slágereire hangolva – FOTÓK
Pál Dénes is színpadra lépett (Fotók: Fogarasi Renáta, Cívishír)

Már dübörög a debreceni Karneváléj.

Hirdetés

Telt ház, vagyis 20 ezer néző előtt zajlott az 50. Debreceni Virágkarnevál egyik fő látványossága, a Karneváléj a Nagyerdei Stadionban.

Az elsősorban televíziós újságíróként ismert Lévai Balázs által színpadra vitt előadás alkalmával az elmúlt félszáz esztendő ismert slágereit adták elő a hazai zenei élt sztárjai az alkalomra komponált, egyedi módon. A közönség így láthatta mások mellett Lovasi Andrást, Papp Szabit, ByeAlexet, Dánielfy Gergőt, Vásáry Andrét, Falusi Mariannt, Pál Dénest, Nagy Bogit vagy éppen színészeket: Nagy Ervint és Hajdú Steve-t. Az énekesek mellett 15 tánc- és énekegyüttes is fellépett, mint például a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, a Debreceni Hajdú Táncegyüttes, vagy a Lautitia Kóruscsalád.

Az esti látványos program megálmodói Lévai Balázs producer mellett, Dicső Dániel rendező, Czutor Zoltán zenei rendező, Soós Károly látványtervező, illetve a Debreceni Virágkarnevál munkatársai voltak.

Papp László Debrecen polgármestereként ünnepi köszöntőjében elmondta: a csodálatos, virágos felvonulásban minden benne van, amit a debreceniek fontosnak tartanak, így a magyar államiság iránti mély tisztelet, a hit és az elkötelezettség a nemzet, a város iránt. Nemzetközi jellege miatt pedig a többi nemzet iránti tisztelet és elfogadás is. Büszke arra – hangsúlyozta –, hogy a rendezvénnyel már 50. alkalommal ajándékozhatja meg Debrecen a Kárpát-medencei magyarságot, megadva és erősítve az összetartozás élményét.

 

Galéria

virágkarneválDebrecen

Szóljon hozzá!

Hirdetés