Hirdetés

Hirdetés

Minden játék korlátlanul használható a Vidámparkban

civishir.hu

2019.07.10. 09:15

Minden játék korlátlanul használható a Vidámparkban

Karszalagos Hétvége Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

A szórakoztatópark idén második alkalommal rendezi meg a Karszalagos Hétvégét július 13-án és 14-én. Ezen a hétvégén karszalagos belépővel nemcsak korlátlanul használható a Debreceni Vidámpark valamennyi játékeleme, hanem Kisvasúti Napon is részt vehetnek az érdeklődők.

A jeles napon a Vidámpark megannyi élménygazdag vasutas pillanattal szeretné megajándékozni a nagyközönséget, így a program vendége lesz többek között az idén 137 éves Zsuzsi Erdei Vasút. A családok és kisvasútbarátok vidám feladatok keretein belül közelebbről is megismerkedhetnek a magyar kisvasutak történetével, terepasztal bemutatókat csodálhatnak meg és számos készség- és képességfejlesztő kreatív foglalkozáson is részt vehetnek.

A Debreceni Vidámpark július 13-án és 14-én nyári, hosszabbított nyitva tartással, 9:00 és 19:00 között várja a korlátlan élmények és a kisvasutak szerelmeseit. A karszalagos belépő egységesen, 4 500 forint/fő áron váltható meg, mely a park valamennyi játékélményének egésznapos használatára jogosít. A Kisvasúti Napon a Vidámparki kisvasút minden látogató számára ingyenes.
vidámpark

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.