Hirdetés

Etikai kódex, ide? A DK-s Varga Zoltán máris belegázolt az ellenzékbe

2019.07.23. 13:56

Etikai kódex, ide? A DK-s Varga Zoltán máris belegázolt az ellenzékbe
Varga Zoltán szerint a Jobbiknak szörnyű múltja van (Fotó: Cívishír)

Debrecenben korrekt kampány nem lesz, a jelen állás szerint.

Hirdetés

Hirdetés

Tisztességes, korrekt kampányt szeretne Debrecenben a Jobbik polgármesterjelöltje, Kőszeghy Ábel, akit a helyi momentum és LMP is támogat. Kedden egy választási etikai kódexszel állt elő, arra kérve polgármesterjelölt ellenfeleit, hogy azt fogadják el, írják alá.

A leghamarabb Varga Zoltán reagált. A DK debreceni politikusa, aki egyben az MSZP, a Szolidaritás és a Párbeszéd polgármesterjelöltje, kemény szavakkal utasította vissza a jobbikost. Varga szerint a Jobbiknak „szörnyű múltja” van, előbb attól kéne elhatárolódni, továbbá

„a holokamuzástól, minden kirekesztő cselekedettől, a Cipők a Duna-parton emlékmű meggyalázásától, horogkeresztek rajzolgatásától, akkor lesz majd miről beszéljünk”

- tette hozzá Varga Zoltán, aki szerint a debreceni Momentum „ideológusa” ellene lejárató kampányt folytat a Facebookon, és elvárja, hogy ezektől a "karaktergyilkos alpári megnyilatkozásoktól" is határolódjanak el azok, akik támogatják Kőszeghy Ábel polgármesterjelöltségét.

„Amíg ez nem történik meg, addig az önök "kódexe" nem több, mint egy A4-es papírlap, rajta 11-es betűmérettel néhány sor, és mögöttes tartalom nélküli üres szavakkal”

- fogalmazott bejegyzésében Varga Zoltán.

Ön melyik debreceni polgármesterjelöltre szavaz a 2019-es önkormányzati választáson?

Papp Lászlóra (Fidesz)

0%

Kőszeghy Ábelre (Jobbik-Momentum-LMP)

0%

Varga Zoltánra (DK-MSZP-Szolidaritás-Párbeszéd)

0%

Rigó Istvánra (Civil Fórum)

0%

egyikre sem, nem megyek el szavazni

0%

 

választásellenzék

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.