Hirdetés

Hirdetés

Debrecennel példálózik a szegedi jelölt, aki legyőzné Botkát

2019.07.05. 12:20

Debrecennel példálózik a szegedi jelölt, aki legyőzné Botkát
Nemesi Pál (Fotó: szeged.ma)

Azt mondja, ki kell törni a politikai mocsárból.

Hirdetés

Hirdetés

Hivatalosan, az újságíróknak is bemutatkozott Nemesi Pál, a Ferroép építőipari cég tulajdonosa és ügyvezetője, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki független polgármesterjelöltként indul az MSZP-s Botka László ellen Szegeden.

A Fidesz által is támogatott Nemesi elmondta, azért indul a szegedi polgármesterségért, mert szerinte a városban jóval több gazdasági, ipari fejlesztési lehetőség van, mint amennyit Botka el tudott érni, és jelentős lemaradásban vannak a többi nagyvárossal, például Debrecennel szemben, írja az Index.

Az elmúlt 17 évben nem került komolyabb fejlesztés Szegedre. A városvezetés nem találta meg az utat a kormányhoz köthető programokhoz, amely nélkül nem tudjuk nemzetközi szintre hozni a várost.

Bár Botkát régről ismeri, és azt mondja, jó a kapcsolatuk, az elmúlt időszakban eltérő elképzeléseik voltak gazdasági kérdésekben, részletezi. 

Annak a politikai civakodásnak, ami az elmúlt egy-két ciklusban jellemezte a várost, véget kell vetni. A politikai mocsárból csak független ember vezetheti ki Szegedet

– jelentette ki. Nemesi nemzetközi cégeket hozna Magyarországra, városvezetőként aktívabban együttműködne a Szegedi Egyetemmel, fejlesztené a parkolási rendszert és csökkentené a dugókat.

polgármesterSzeged

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.