Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben együtt sírnak, együtt nevetnek a diákok

unideb.hu

2019.07.22. 12:06

Debrecenben együtt sírnak, együtt nevetnek a diákok
Képünk illusztráció. (Fotó: eduline)

Pont Ott Party a Nagyerdőn.

Hirdetés

Hirdetés

Ismét Pont Ott Party-ra hívja a felvételizőket a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata. Július 24-én, szerdán a Red&White Klubban várják a felsőoktatásba jelentkezett fiatalokat, akik szeretnék együtt átélni a várakozás izgalmas pillanatait.

Bognár István Ádám, a szervező DEHÖK elnöke elmondta, szeretnék emlékezetessé tenni az estét a leendő hallgatóknak.

18 órától felsőbb éves diákokkal ismerkedhetnek és hangolódhatnak a hivatalos kihirdetésre, amit 20 órától óriáskivetítőn követhetik majd. A résztvevőkkel együtt várja az eredményeket Bartha Elek oktatási rektorhelyettes és Pósánné Rácz Annamária oktatási igazgató is, akik kötetlenül beszélgetnek majd a leendő debreceni hallgatókkal az egyetem képzéseiről és a felvételi további tudnivalóiról, többek között a pótfelvételi lehetőségéről. A Hallgatói Önkormányzat képviselői pedig a remélhetően sokak számára örömteli bejelentést követően a DE gólyatáborába és az egyedülálló tanévinditó stadionshow-ra, a yoUDay-re is invitálják majd a felvetteket. 

A ponthatárok kihirdetése után hajnalig tartó afterparty veszi kezdetét, melynek hangulatfelelőse dj Juhász Laci lesz. A rendezvény mindenki számára ingyenes.

További részletek az esemény Facebook-oldalán.
Debreceni EgyetemPont Ott Party

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.