Hirdetés

Borul a rend időlegesen a Hal közben

civishir.hu

2019.07.15. 17:10

Borul a rend időlegesen a Hal közben

Változás a debreceni, belvárosi csőtörés miatt.

Hirdetés

A Simonffy utcai csőtörés helyreállításának idejére ideiglenes útvonalon lehet megközelíteni a Halköz Üzletház alatti mélygarázst.

A Debreceni Vízmű Zrt megkezdte a Simonffy utca 13. szám előtti csőtörés elhárítását. A munka miatt a Simonffy utca a Kápolnási utca és a Hal köz közötti szakaszon napokig le lesz zárva. Ez azt jelenti, hogy a Halköz Üzletház alatti mélygarázst, a Hal közben és a Simonffy utcán lévő lakóházakat és üzleteket a Kápolnási utca felől nem lehet gépjárművel megközelíteni. Ennek okán a Debreceni Vízmű Zrt kérésére

a debreceni önkormányzat megnyitotta a Hal köz térkő burkolatú bejáratát a Széchenyi utca felől, az üzletház mellett.

Az oszlopokat ideiglenesen eltávolították, a mélygarázs lehajtójánál lévő jelzőlámpát sárga villogóra állították és ideiglenes útburkolati jellel megengedik a járművel közlekedőknek, hogy a Széchenyi utcáról balra kanyarodva érjék el a Hal közt és a Hal köz felől a mélygarázst. A Hal közből kifelé ugyanezen az útvonalon lehet közlekedni, a Széchenyi utcára pedig – a forgalmi rendnek megfelelően – csak balra, a Piac utca irányába lehet kifordulni.

Fontos, hogy a mélygarázsba továbbra sem lehet a Széchenyi utcáról közvetlenül bekanyarodni. Az ideiglenes forgalmi rend addig lesz érvényben, amíg a Debreceni Vízmű Zrt szakemberei befejezik a javítást. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, július 15-re virradóra csőtörés volt a Simonffy utca 13. szám alatt. Az úttest jelentősen megrongálódott. Az elfolyt víz mennyisége meghaladta az 1000 köbmétert.
csőtörésHal köz

Szóljon hozzá!

Hirdetés