Hirdetés

Hirdetés

Pecásnak gyenge, de a jégen varázslatos a debreceniek ásza

deacjegkorong.hu

2019.06.24. 14:32

Pecásnak gyenge, de a jégen varázslatos a debreceniek ásza
Hári Norbert Svédországba is hazajár (Fotó: Magánarchívum)

Szerencse, hogy nem a horgászatból kell megélnie.

Hirdetés

Hirdetés

Hári Norbert az elsők között volt, akivel a DEAC jégkorongcsapat hosszabbított, ami aligha meglepő, hiszen technikailag talán a legképzettebb játékosról van szó, nemcsak Debrecenben, hanem az egész mezőnyben.

Norbi még Budapesten született, de a szüleivel Svédországba költözött, és ott tanulta meg a hoki alapjait. A szölők azóta is ott élnek, így a csatár hazamegy Stockholmba. Most is ott tölti a szabadságát, ott érte utol telefonon a deacjegkorong.hu. Elmondta, hogy napi kétszer edz, azaz betartja az edzői utasításokat, előírásokat, de azért kikapcsolódásra is jut ideje.

A szüleimnél lakom, sok időt töltök velük és a barátaimmal, volt olyan, hogy a srácok még edzeni is elkísértek. Mostanáig elég rossz volt az idő errefelé, alig tudtunk szabadtéri programot csinálni. A múlt héten végre sikerült egy hajókirándulást tenni, közben megálltunk egy szigeten pecázni. Én ismét hoztam a megszokott formámat; 5 óra elteltével sem fogtam semmit

- mondta Norbi, aki természetesen figyelemmel kíséri, hogy mi történik a csapat háza táján. Elmondása szerint nem szeretné alább adni, így számára a négyes döntőbe kerülés a fő cél.

Nem voltam igazán elégedett a tavalyi szezonban nyújtott teljesítményemmel, bizonyítani akarom, hogy többre vagyok képes! Összességében készen állok a harcra

- mondta a pengés csatár, aki a legutóbbi szezonban a házi ponttáblázaton Turcotte, Izacky és Németh mögött 51 ponttal a 4. helyen végzett.

Hári Norbert még jobb akar lenni, mint az előző szezonban    (Fotó: Cívishír)

 

Szóljon hozzá!

.