Hirdetés

Hirdetés

Ökoharcosként tér vissza Debrecenbe a The Biebers

civishir.hu

2019.06.06. 09:54

Ökoharcosként tér vissza Debrecenbe a The Biebers

Hatalmas bulira készülnek a Víztoronykertben.

Hirdetés

Hirdetés

Június 7-én ad koncertet a Debrecenben is óriási népszerűségnek örvendő The Biebers zenekar a Víztoronykertben. Az X-Faktor zsűritag Puskás Petiről nemrég kiderült, óriási ökoharcossá vált, így idei turnéjuk fő szempontja a minél kisebb környezetterhelés. Nyírindító koncertjük is ennek a szellemnek a jegyében zajlik majd péntek este. A zenekari tagok saját kulacsot visznek magukkal, a stáb tagjai saját poharakkal készülnek.

Szelektíven gyűjtik a szemetet turné közben is, rendszeresen tartanak húsmentes napokat, a backstageben mindig fellelhető többféle vegetáriánus és vegán étel is.

A The Biebers legutóbb a Minden este című dallal rukkolt elő, amelyben Curtis is énekel. A dalról Peti a következőket nyilatkozta: – Volt bennem félsz, hogyan reagál majd erre, de sejtettem, hogy megtaláljuk a közös hangot. Számomra a dal a valóságtól való elszakadásról szól, de alapvetően általánosságban közelíti meg a szenvedélybetegségekről szóló problémákat. Valamiről, amibe az ember menekül, és gyakorlatilag a saját életének és karrierjének a rovására megy – mesélte Peti. A koncert az idei Derbi hivatalos záróbulija is egyben, így dolgozói egyetemi DErbi karszalaggal a koncert ingyenesen látogatható. Külsősöknek kedvezményes, 700 forintos jegyár biztosított a helyszínen.

A koncert Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/2457775551175487/
DebrecenVíztoronykertThe Biebers

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.