Hirdetés

Hirdetés

Letöltendőt kérnek a debreceni taxist megütő férfira

civishir.hu

2019.06.13. 08:52

Letöltendőt kérnek a debreceni taxist megütő férfira
A kép illusztráció

Részeg volt.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a fuvart követően megütötte a taxi vezetőjét.

A vádlott idén február 3-án délután taxit hívott egy debreceni külvárosi étteremhez, majd az ittas állapotú férfi beszállt a sértett járművébe. A taxival előbb egy benzinkútra, majd a belvárosba, végül a kiindulási helyre vitette vissza magát. A visszafelé vezető útszakaszon az ittas vádlott elaludt a jármű jobb első ülésén. Az úticélhoz érkezve a sértett felkeltette a vádlottat, aki ezen felháborodott, de a viteldíjat kifizette.

A járművezető kiszállt és a jobb első ajtóhoz ment, hogy kinyissa a vádlottnak az ajtót és segítsen kiszállni az autóból. Erre a vádlott bosszankodni kezdett, kiabált a sértettel és

egy alkalommal őt ököllel arctájon ütötte.

A vádlott ezután az autóból kiszállt, közben a sértett értesítette a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve elfogták a férfit.

A vádlott bántalmazása következtében a sértett a bal szeme környékén négy-öt nap alatt gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérülést szenvedett, valamint az egyik alsó fogából egy kis darab letört. A sérült testtájékra és az elkövetés módjára figyelemmel a vádlott szándéka nyolc napon túl gyógyuló, súlyosabb sérülés okozására irányult.

A Debreceni Járási Ügyészség a többszörös visszaeső vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. Vádiratában börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabására tett indítványt.
taxis

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.