Hirdetés

Hirdetés

Ganxsta Zolee fog zenélni a sörben úszó debreceni színpadon

civishir.hu

2019.06.19. 11:12

Ganxsta Zolee fog zenélni a sörben úszó debreceni színpadon
(Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel Facebook-oldala)

Érdemes lesz ellátogatni a Víztoronykertbe!

Hirdetés

Hirdetés

A SörTorony Fesztivált, a Nagyerdei Víztorony sörkülönlegességeket felvonultató rendezvényét harmadik alkalommal rendezik meg a cívisvárosban június 21-én és 22-én. A kemény sörhabok és a még keményebb riffek uralják majd a Víztoronykertet, de 23-án morzsaparti is lesz.

Európa legjobb sörei mellett Magyarország képviseletében több mint 25 fajta kézműves csapolt sört lehet majd kóstolni ezen a különleges hétvégén.

A nyitónapon 18 órakor indul a sörcsapolás, este pedig a DC/79 fog zenélni. A formáció eredetileg 2003-ban alakult Manchesterben, de a frontember hazaköltözött Debrecenbe, és 2017-ben új zenészekkel, de a régi néven folytatta az AC/DC előtti tisztelgést. A DC/79 alapvetően a Bon Scott-féle AC/DC korszakot idézi meg, méghozzá a lehető leghitelesebben. 

Másnap, június 22-én már 16 órakor nyitnak a sörös pultok, hogy senki ne maradjon szomjas. Az esti órákban a sörkedvelőket Ganxsta Zolee és a Kartel fogja szórakoztatni, szóval mindenki hagyja otthon a szégyenlős arcát, mert arra ezen az estén nem lesz szükség. Kemény és őszinte szövegek, húzós gitárok és persze nagy buli várható.

Akinek mindezek után marad még energiája, részt vehet a vasárnapi morzsapartin, ahol koncert ugyan már nem lesz, de a maradék sör és burger elfogyasztható lesz egy csendesebb környezetben.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a rendezvény ideje alatt valamennyi kereskedelmi egység készpénzmentes, kizárólag UNIPASS kártyával és bankkártyával lehet majd fizetni.
Bővebben a kártyáról és igénylés: https://unipass.hu/
A III. SörTorony Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1178914135616863/
Ganxsta ZoleeVíztoronykertSörTorony

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.