Hirdetés

Hirdetés

Diáktól a nyugdíjasig az összes munkavállaló egy helyen

civishir.hu

2019.06.26. 13:18

Diáktól a nyugdíjasig az összes munkavállaló egy helyen

A cégcsoport portfóliója lefedi a teljes foglalkoztatási palettát.

Hirdetés

Hirdetés

Amikor orvoshoz megyünk, kikérdezik a panaszainkat, megvizsgálják az állapotunkat, és ezek alapján határozzák meg a gyógymódot. A HSA Group hasonlóképpen jár el a hozzá forduló cégek munkaerő-problémáival: felméri a munkáltató helyzetét, és azt a receptet írja fel, amely tényleg megoldást nyújt számára. A közel húszéves tapasztalattal rendelkező kelet-magyarországi cégcsoport portfóliója lefedi a teljes foglalkoztatási palettát, így a felnőttek mellett diák és nyugdíjas munkavállalókat is biztosít külső HR-szolgáltatóként.

„Általában két dolog érdekli a cégeket: mennyiért és honnan szerzünk nekik munkaerőt? 15 kelet-magyarországi városra kiterjedő irodahálózattal rendelkezünk, aminek köszönhetően kollégáink tökéletesen ismerik a helyi viszonyokat, mind a bérszínvonalat, mind a munkavállalók elérhetőségét, amelyeket piackutatásokkal is folyamatosan monitorozunk. Elérjük az összes munkaerőpiacon bevethető embert a diáktól a nyugdíjasig, így azt a megoldást nyújtjuk, ami a legjobb az adott cégnek” – árulta el a HSA Group régióvezetője, Farkas Adrián.

Ha például olyan szakemberre van szükség, akiből már csak kevés elérhető a piacon, megkeresik azt a nyugdíjast, aki rendelkezik az adott szaktudással. Az egyes területekre specializálódott csapatok egyesítésével a HSA Group egyedülálló lehetőséget kínál a cégeknek: munkaerő-kölcsönzéssel és szövetkezeti tevékenységgel hatékonyan semlegesíti a munkaerőhiányt. További információ: www.hsagroup.hu

 

HSA

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.