Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni szakképzés legjobbjait tüntették ki

| 2019. 06. 04. | 20:04:00
Kiemelkedő emberi és szakmai eredmények.
A debreceni szakképzés legjobbjait tüntették ki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Szakképzési Centrum a 2018/2019-es tanév zárásához közeledve, pedagógusnap alkalmából díjakat és okleveleket adományozott a kiemelkedő munkát végző munkatársainak. Az elismerő oklevelek mellé pénzjutalom is jár. A 11 díjazotton kívül 20 pedagógus díszoklevelet kapott, tekintettel arra, hogy tanítványaik az országos szakmai és közismereti tanulmányi versenyeken kiemelkedő helyezést értek el.

A Debreceni Szakképzési Centrum elismerő díja „A Debreceni Szakképzési Centrum kiváló dolgozója” kategóriában. A díjat azoknak adományozzák, akik több évtizedes pedagógiai tevékenységet folytatnak, kiemelkedő emberi és szakmai eredményeket maguk mögött tudva.

Nagyné Pálinkás Anikó
A Debreceni SZC Péchy Mihály Építőipari Szakgimnáziumának matematika-fizika szakos tanára, igazgatójaként a tanulóközpontú szeretetpedagógia jellemzi. Azon fáradozik, hogy közelebb hozza a tanítványaihoz a száraznak tűnő tananyagot. Hatalmas felelősséget érez intézménye fejlődéséért, az iskola tanulóiért és a munkatársak irányába is. Rendkívül innovatív személyiséggel rendelkezik, folyamatosan törekszik a szervezeti és módszertani kultúra fejlesztésére, megújítására.

Bakóné Papp Tünde
A tanárnő közel 30 éves oktató-nevelő munkájával, emberségével, szakmai tudásával kivívta a diákjai szeretetét és tiszteletét. Tanulóival mindig megtalálja a közös hangot, ezáltal közvetlen kapcsolatot tud velük kiépíteni. Ő az, akinek köszönhetően a diákok a szakmai gyakorlatukat Németországban tölthetik.  Rendszeres és szerves közreműködője a Debreceni Szakképzési Centrum új és meglévő partnereivel történő idegennyelvi kommunikációinak, fordításainak. A Debreceni Szakképzési Centrum elismerő díjat ad át „A szakképzés népszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett” kategóriában. A díjat azoknak a munkatársaknak adományozzuk, akik hosszabb-rövidebb ideig kiemelkedő tevékenységet folyatnak a szakképzés ügyének népszerűsítéséért. 

Hochvart Judit
A tanárnő 38 éves munkatapasztalata, elkötelezettsége vitathatatlan. Személyes szakmai tudását és meggyőzőképességét, mosolyát a kampányok során és a mindennapi tanítási gyakorlatban is eredményesen alkalmazza. Lojalitása, munkabírása és innovatív szemlélete tiszteletet vív ki környezetében. A felnőttoktatás beindításában és szervezésében elsőként vállalt szerepet, amelyet a mai napig nagy lelkesedéssel szervez és irányít.

Pongor András
Ő az, aki időt és energiát nem sajnálva vesz részt a Debreceni Szakképzési Centrum szakképzést népszerűsítő rendezvényein és folyamatosan arra törekszik, hogy mindig új és hiteles információkat, élményeket nyújtson a szakma iránt érdeklődők számára. Egy modern felfogású, a hagyományos értékeken alapuló oktatási intézmény vezetőhelyetteseként azon fáradozik, hogy a Mechwart továbbra is a város egyik meghatározó szakképző intézménye maradjon.

Kissné Nagy Angelika
Ő az, aki a  Debreceni Szakképzési Centrum által szervezett konferenciák, állásbörzék, szakképzést népszerűsítő rendezvények rendszeres és aktív résztvevője. Képes a centrumszintű gondolkodásra, az egységben való helytállásra. Munkáját nagyfokú precizitás, szakmai elhivatottság és kötelességtudat jellemzi.

Kovácsné Gál Anita
A kolléganő a Debreceni Szakképzési Centrum ügyfélközpontú kultúrájának egyik kiemelkedő támogatója, a DSZC központi ügyfélszolgálatának csoportvezetője. Nem csupán információkat ad, hanem sok esetben törekszik az érzelmi támogatás, megerősítés nyújtására is. Kreatív, alkotó, mindig előremutató és innovatív ötletekkel gyarapítja a közösséget, munkatársait. Fontos számára az önművelés és az önfejlesztés.

Deli Attila Antal
Az idők során személyében olyan segítőkész, udvarias, jó humorú kollégát ismerhettünk meg, aki a „csapatépítő” rendezvényeknek kezdetektől fogva aktív tagja, kezdeményezője és szervezője. Munkája során kiemelten fontosnak tartja a szülőkkel és diákokkal való folyamatos kapcsolattartást. Vezetőként törekszik az iskola eredményességének növelésére, az építőipari ágazat népszerűsítésére.

„A 2018/2019-as tanévben kiemelkedő szakmai és pedagógiai munkát végzett nevelőtestület” díjat annak a közösségnek adományozzák, akik az adott tanévben kiemelkedő szakmai és pedagógiai munkát végeznek.

 A „Vegyipari” mára már fogalommá vált, ami garancia a minőségi oktatásra és a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre. A Vegyipari sikere a jól működő tantestületnek, azon belül a magasfokú együttműködésnek, a színvonalas szakmai munkának köszönhető. Itt biztosan beszélhetünk kiemelkedően magas hozzáadott pedagógiai értékről. Itt nevelés, szocializálás és tanítás zajlik. Csak így lehet közös akarattal működni és működtetni azt az intézményt, amely valóban a térség egyik legkeresettebb iskolája lett.

A Debreceni Szakképzési Centrum díjat ad át „A Debreceni Szakképzési Centrumban az év menedzsere” kategóriában. A díjat annak adományozzák, aki kiemelkedően végzi vezetői, szervezetfejlesztői, személyzetfejlesztői és gazdaság menedzselési feladatait.

Horváth-Zelei Attila
A pályázati-projekt osztály vezetője, aki elsőként kapcsolódott be a Debreceni Szakképzési Centrum fejlesztő munkájába. Elkötelezett munkatárs, aki képes másokat irányítani, motiválni és kiépíteni másokban az igényes munkavégzés iránti vágyat. Kollégáit határozott vonalvezetéssel irányítja. Vezetése alatt a DSZC pályázati kultúrája kiépült és jelentősen erősödött, folyamatosan növekszik a beadott és nyertes pályázatok száma és összege.

A Debreceni Szakképzési Centrum díjat adományozozz „A Debreceni Szakképzési Centrum kiváló dolgozója” kategóriában. A díjat annak adományozzák, aki kiemelkedő színvonalon végzi a közvetlenül nem oktató, nevelői munkát a Debreceni Szakképzési Centrumban

Barta László
Közel 39 éve közalkalmazottja az azóta többször nevet és fenntartót váltó iskolánknak, a Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának. Mindig  hűségesen képviselte szakértelmével és munkabírásával a fenntartói, az iskolai és a dolgozói érdekeket. Iskolánk tanulói tisztelik, szeretik, bizalommal fordulnak hozzá. Az évtizedek során jó kapcsolatot alakított ki az iskola diákságával.

Vargáné Gál Tímea
A pénzügyi területen dolgozó kolléganő emberi hozzáállása példaértékű. Szelíd szeretettel támogatja munkatársait és folyamatosan fejleszti önmagát. Munkaidőt nem ismerve, magas elkötelezettséggel fáradozik azon, hogy a feladatok megoldást nyerjenek. Magas szintű elkötelezettséggel támogatja a szervezeti fejlődést és a debreceni szakképzés ügyét.

A Debreceni Szakképzési Centrum díszoklevelet adott át 20 pedagógusnak, akik tanítványai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az országos szakmai és közismereti tanulmányi versenyeken.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Sok debreceni gyerek kedvenc helye volt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés