Hirdetés

Újabb 500 méteren aszfaltoznak Ondódon

civishir.hu

2019.05.16. 12:18

Újabb 500 méteren aszfaltoznak Ondódon
Mintegy 38 millió forintos munka (Fotó: Debreceni önkormányzat)

A debreceni városrészben június első felére befejeznék a munkát.

Hirdetés

Hirdetés

Újabb szakaszon kap aszfaltburkolatot a Kádár dűlő. Az ondódi városrész forgalmas bekötőújának korszerűsítése az ott élők közlekedésében hoz jelentős javulást – közölte május 16-i sajtótájékoztatóján Hernádi Zoltán (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő.

Az ondódi városrészben ötszázan élnek, akik minden nap használják a településrészt az M35-ös autópályával és a Kishegyesi úttal összekötő Kádár dűlőt. Az út szilárd burkolata nagymértékben elöregedett, gyakran kell javítani. Az első ütemben az M35-ös autópálya fölött húzódó felüljáró nyugati lehajtójától egy megközelítőleg 500 méter hosszúságú szakaszon újították meg az utat tavaly tavasszal.

Most – a második ütemben – újabb 500 méteres szakasz következik: új kopóréteget kap az út, ahol szükséges, szerkezetcserével együtt. Emellett kétoldali padkarendezést is történik. A kivitelezés költsége 38,3 millió forint, amelyet a debreceni önkormányzat saját forrásból finanszíroz.

Az útépítési munkák ideje alatt szakaszosan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani. Az időjárás függvényében 3 hét alatt, tehát június első felére befejeződik az aszfaltozás.
aszfaltozásDebrecenberuházásútjavítás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.