Hirdetés

Hirdetés

Öt év után búcsút int Debrecennek a Loki „motorja”

2019.05.22. 18:09

Öt év után búcsút int Debrecennek a Loki „motorja”
Szima Gábor és Aleksandar Jovanovic (Fotó: dvsc.hu)

Nagy munkabírású játékos, de már nem fér be a csapatba...

Hirdetés

Hirdetés

Öt Debrecenben töltött év után távozik a DVSC-től Aleksandar Jovanovic. A Boszniában született szerb játékos összesen 163 tétmérkőzésen lépett pályára a Loki színeiben - adta hírül a DVSC.

Büszke vagyok, hogy itt lehettem Debrecenben. Nagyon szép a város, hihetetlen a klub és a közönség, nagyon tisztelek itt mindenkit. Boldog vagyok, hogy öt évet eltölthettem a Lokinál. Köszönöm szépen, hogy én és a családom mindent megkaptunk ahhoz, hogy kiválóan éljünk itt. Otthon éreztem magam, kedves emberekkel találkoztam mindig. Sajnos a legutóbbi műtétem után kihagytam néhány hónapot, majd ezt követően már nem kaptam annyi játéklehetőséget, amennyit szerettem volna. A klubnak az a filozófiája, hogy fiatalokat épít be, és ezzel nincs is semmi baj. Tehetséges labdarúgók vannak a csapatban, nagyon szurkolok nekik a jövőben is. Úgy érzem, van még 1-2 jó évem a pályán, ezért döntöttem a váltás mellett. Szeretném megköszönni Szima Gábor elnök úrnak, valamennyi edzőnek, akivel együtt dolgoztam, játékosnak, akivel együtt futballoztam, és klubnál dolgozónak. További sok sikert kívánok a csapatnak, szurkolni fogok a Lokinak a továbbiakban is!

- idézi a Loki honlapja a futbalistát, aki Lokiban játszott tétmeccsei számával ellátottt mezt kapott búcsúzóul Szima Gábortól.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.