Hirdetés

Hirdetés

Nyit a Fröccstorony Debrecenben

civishir.hu

2019.05.15. 09:31

Nyit a Fröccstorony Debrecenben

Fehér- és Habzóborfesztivál a Víztoronykertben – koncertek három napon át.

Hirdetés

Hirdetés

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is kinyit a Fröccstorony, a Nagyerdei Víztorony egyik legnépszerűbb borfesztiválja. 24 borászat, finom ételek és természetesen koncertek várják az érdeklődőket. Mindhárom este egy-egy különleges és kiemelkedően népszerű előadó teszi még színesebbé a hétvégét.

Május 17-én a budapesti Ivan&The Parazol lép színpadra. A zenekar idén márciusban jelentette meg negyedik nagylemezét (Exotic Post-Traumatic), amelyet Los Angeles-ben rögzítettek a tavalyi év során. A formáció nem csak albumot rögzíteni jár az Egyesült Államokba: több koncertet is adtak már a kontinensen, de Európa-szerte nagy rajongással fogadják őket. Az egyik legfontosabb hazai, de mégis nemzetközi rockzenekarrá nőtték magukat. Ivánék előtt a szintén fővárosi Platon Karataev játszik majd.

Május 18-án a pécsi 30Y érkezik a Víztoronykertbe, akik szintén idén tavasszal, áprilisban hozták ki új lemezüket (Ki az akit még megölelnél). A tavaly nagykorúvá vált csapat népszerűsége Debrecenben óriási, hosszú évek óta minden itteni koncertjük igazi szenzáció. Ez most sem lesz máskép. Az előzenekar a budapesti Idegen lesz.

Május 20-án este pedig egy igazi kuriózum lesz a Nagyerdőn: tiszteletét teszi a Boban Marković vezette szerb Boban Marković Orkestar. A trombitás eddig csak kétszer járt Debrecenben, ám azok az alkalmak is elég rég voltak (Campus Fesztivál 2010, Vekeri-tó Fesztivál 2005), így igazán időszerű volt már egy visszatérés. Boban és rezesbandája olyan életérzést varázsol a Nagyerdő szívében, hogy az örök emlék marad, garantáljuk.

A fesztivál valamennyi kereskedelmi egysége készpénzmentes lesz, így UNIPASS kártyával vagy bankkártyával lehet majd fizetni. A Debreceni Egyetem hallgatói és dolgozói a Deka kártyájukat is tudják majd használni.

III. Fröccstorony
május 17-20.
Nagyerdei Víztorony
Facebook-esemény ITT

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.