Hirdetés

Hirdetés

Lelépett az előleggel a hajdúnánási csaló

civishir.hu

2019.05.04. 13:16

Lelépett az előleggel a hajdúnánási csaló
(Fotó: pixabay)

Elmaradt a felújítás.

Hirdetés

Hirdetés

Egy nő tett feljelentést 2018 októberében a rendőrségen, miszerint egy férfit megbízott, hogy a lakásában cserélje ki a nyílászárókat, azonban miután szerződést kötöttek és átadta az előleget, a szakember a munkálatokat nem kezdte meg, de még a telefont sem vette fel a megbízójának. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A hajdúnánási férfi beismerő vallomást tett és a nyomozók megállapították, több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság vele szemben üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozást a rendőrök elvégezték, az iratokat átadták az ügyészségnek.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, mielőtt igénybe vesznek különböző szolgáltatásokat, győződjenek meg az azokat nyújtók megbízhatóságáról. Kérjék el az engedélyeket, vagy tevékenységet jogosító okmányokat! Kérjenek referenciát, de szerencsésebb, ha a településükön ismert szakembereket bízzák meg a munka elvégzésével! A szolgáltatás részleteit tisztázzák előre, térjenek ki minden részletre, rögzítsék írásos formában is, az árat is foglalják bele! Megfelelő szakértelem hiányában kérjenek segítséget hozzátartozóiktól, vagy ismerőseiktől! Amennyiben mégis áldozattá válnak, tegyenek bejelentést a rendőrség ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számán!
Hajdúnánáscsalóelőleg

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.