Inspiráló gasztronómiai esemény Debrecenben
Az UFS-MSZÉSZ Műhelymunka séfeknek című programsorozat május 15-i állomásának a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ adott otthont. A rendezvényen a Hotel Lycium**** séfje, Pataki Zsolt, valamint a szálloda lelkes szakács csapata is részt vett.
Többek között a legkorszerűbb konyhatechnológiai eljárásokkal, eszközökkel ismerkedhettek meg az érdeklődők. A személyes hangvételű találkozón inspiráló gyakorlati tudást is közvetítettek az előadásokat vezénylő kitűnő séfek, valamint kóstolási lehetőséget is biztosítottak a különleges eljárásokkal, kiváló alapanyagokból készült ételekből.
A négycsillagos belvárosi szálloda vezetőségének hitvallása a folyamatos gasztronómiai megújulás, ezért nagy megtiszteltetés, hogy a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ lehetett házigazdája az eseménynek.