Hirdetés

Hirdetés

Felnivel dobálták a rendőröket Debrecenben

civishir.hu

2019.05.13. 12:27

Felnivel dobálták a rendőröket Debrecenben

Előállították a gyanúsítottakat.

Hirdetés

Hirdetés

A Sámsoni úton járőröztek a körzeti megbízottak május 10-én délután, amikor észrevettek egy Opel típusú gépkocsit, melyet egy általuk ismert fiatal fiú vezetett. A rendőrök megállapították, hogy az autón egy másik járműhöz tartozó rendszám van, ezért megkülönböztető jelzéssel utána mentek. Az autót vezető fiú – amikor észrevette a rendőri jelzést – nem állt meg, hanem nagyobb sebességgel továbbhajtott, figyelmen kívül hagyta a többszöri felszólítást, és megpróbált elmenekülni a helyszínről.

A járőrök követték az autót, majd az abban utazó egyik férfi menet közben derékig kihajolt a járműből, és egy lemez felnit dobott a rendőrök felé, akiknek sikerült az ütközést elkerülniük. Az Opel utasa ezt követően egy másik felnit is kidobott, de ezzel sem tudta megakadályozni a követést.

A járművezető egy földúton hirtelen megállt, majd ő és utasa is megpróbált elfutni, de a rendőrök többszöri felszólítást követően elfogták őket. Az egyenruhások előállították a 15 éves fiút és 46 éves apját a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. A Debreceni Rendőrkapitányság ellenük egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és más közlekedési szabálysértések elkövetése miatt folytatja az eljárást.

Velük szemben (őrizetbe vételük mellett) a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és közlekedési bűncselekmények – közlekedés biztonsága elleni bűntett és közúti veszélyeztetés bűntette – miatt folytatja az eljárást.
DebrecenHivatalos személy elleni erőszak

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.