Hirdetés

Debrecen ezt kínálja a családoknak!

2019.05.22. 16:43

Debrecen ezt kínálja a családoknak!
A Kölcsey Központban a 40 éves Alföld Gyermekszínpad és a 35 éves Főnix Diákszínpad mutatkozik be (Fotó: Főnix/Máté András))

Ízelítő a gyermeknapi programokból.

Hirdetés

Hirdetés

  • Időpont

    2019.05.26. 09:00

  • Helyszín

    Gyereknap Debrecenben

Debrecenben több mint harminc helyszínen mintegy száz programmal várják a családokat a gyermeknapon - közölte a város turisztikáért felelős alpolgármestere a helyi Kölcsey központban tartott szerdai sajtótájékoztatón. Széles Diána kiemelte: a város kulturális intézményei összehangolták a rendezvényeiket, hogy az érdeklődő gyerekek és szüleik több programon is részt vehessenek.

Halász Judit nélkül nincs gyermeknap Debrecenben

 - tette hozzá Széles Diána, arra utalva, hogy egy évtizede minden alkalommal Halász Judit Csiribiri koncertjével kezdődik a gyermeknap a Kölcsey központban.

Széles Diána és Bódor Edit  (Fotó: Főnix/Máté András)
 

Érdekességként említették a gyermeknapi ringatót: a fiatal anyukák és a "kengurukban hátukon csüngő" babáik közös, zenés tornájából néhány perces ízelítőt is kaptak a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztató résztvevői.

Vasárnap a Kölcsey központban a 40 éves Alföld Gyermekszínpad és a 35 éves Főnix Diákszínpad mutatkozik be, de egy világjáró angliai utcaszínházi művészházaspár előadását is láthatják az érdeklődők

- jelezte Bódor Edit, a városi rendezvényszervező ügyvezetője.

A nagyerdei állatkertben látványetetésekkel várják vasárnap a gyerekeket, akik ezen a napon együtt sétálhatnak majd a legifjabb pápaszemes pingvinekkel, de a szomszédos vidámparkban a Széltolók zenekar interaktív gyermekműsorát is megtekinthetik.

A Medgyessy Ferenc Emlékmúzeumba látogató gyerekek pedig találkozhatnak egy barátságos sárkánnyal is, amely "egy földalatti üregben lakik, és neki köszönhető a szivárvány születése

 - adtak ízelítőt a gyermeknapi programokból a sajtótájékoztatón.

Debrecengyereknap

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.