Hirdetés

Debrecen Drive: ekkora show-t Magyarország még nem látott!

2019.05.24. 17:12

Debrecen Drive: ekkora show-t Magyarország még nem látott!
Többek között azt is ki lehet próbálni, hogy milyen egy igazi BMW i3-at vezetni a pálya melletti távoli vezetőülésből – Vodafone 5G-n keresztül (Fotó: Debrecen Drive)

Szombaton reggel kezdődik, irány a Nagyerdő.

Hirdetés

Hirdetés

  • Időpont

    2019.05.25. 00:09

  • Helyszín

    Debrecen Drive

  • Jegyár

    1000-5000 forint

Debrecen Drive néven első alkalommal rendeznek járműipari fesztivált a Nagyerdei Stadionban és környékén május 25-én és 26-án. A szervezők mintegy tizenötezer látogatót várnak. Szombat reggel kapunyitás, és lesz minden, ami gurul.

A Campus fesztiválokat is rendező debreceni Campus Nonprofit Kft. újabb nagyrendezvény alapkövét teszi le a Debrecen Drive-val, amely az ország egyik legnagyobb járműipari seregszemléje. A Debrecen Drive méreteirről mindent elárul, hogy

a stadionban és környékén nagyobb területet foglal el a rendezvény, mint a nyári Campus fesztivál.

A kulturális programokkal kísért Debrecen Drive-on több mint félezer járművet láthat a közönség, a személyautók mellett egyebek mellett versenyautókat, sport- és túramotorokat, honvédségi járműveket, erő- és munkagépeket, de kaszkadőrshow is szórakoztatja az érdeklődőket a kétnapos nagyerdei rendezvényen.

A Nagyerdei Stadionban mutatják be a "csúcsragadozókat" (Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Maserati), a stadiont körbevéve helyezkednek majd ez a versenyautók, az oldtimerek, a munkagépek, a kamionok, a katonai járművek, a mentők, a tűzoltók és a rendőrség járművei, a tuningautók és más speciális járművek, és ez még nem minden!

Egyszerre 250 új személygépkocsit tekinthetnek majd meg az érdeklődők, amire még nem volt példa hazánkban.

autóautókiállításDebrecen Drive

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.