Hirdetés

Debrecen Drive: beszéljenek a képek

civishir.hu

2019.05.26. 18:56

Debrecen Drive: beszéljenek a képek
(Fotók: Ratalics László, Cívishír)

Mintegy 25 ezer látogató a kétnapos járműipari fesztiválon!

Hirdetés

Hirdetés

Bár a pontos összegzés még kicsit odább van, a szombati és a vasárnapi tömegből arra következtetni, hogy a rendezők nem üresbe kapcsoltak a járműipari fesztivál megszervezésével. A május 25-i megnyitóról, amelyre a honvédelmi miniszter is eljött, bővebben írt a Cívishír.

Negyven márka 500 különböző járművel képviseltette magát az elektromos autóktól a benzinfaló „szörnyekig” a Nagyerdőn, ahol az érdeklődők mások mellett neves autóversenyzőkkel (Michelisz Norbert, Szalay Balázs, Keszthelyi Vivien) találkozhattak, belekóstolhattak az 5G autós távvezetés, az egészen élethű autós szimulátorok, vagy éppen a seagway-es közlekedés élményébe.
Koncertek, autós-motoros show-k és egy sor, a közlekedéshez, a mobilitáshoz passzoló interaktív program, játék színesítette az első Debrecen Drive-ot. A folytatás a látottak és a hallottak alapján garantált.

Nem sokkal cikkünk megjelenése után megérkezett a szervező Debreceni Campus Kft. közleménye: a végleges adatok szerint több mint 25 ezer ember volt kíváncsi a Debrecen Drive-ra! Mint írják, a rendezvény legnagyobb szenzációja egyhangúan a Drive Show volt: a két napon három alkalommal is elakasztották a közönség lélegzetét a driftesek, a motoros kaszkadőrök, motoros akrobaták  hajmeresztő mutatványai. Már a jövő évi időpont is megvan: 2020-ban május 30-31-én jön az újabb Debrecen Drive!

Galéria

fesztiválDebrecenDebrecen Drivejárműipar

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.