Hirdetés

Hirdetés

Orvos ad tanácsot Debrecenben pattanásos bőrűeknek

civishir.hu

2019.04.23. 11:21

Orvos ad tanácsot Debrecenben pattanásos bőrűeknek

Okok és terápia.

Hirdetés

Hirdetés

Betegség-e a pattanásos bőr? címmel Törőcsik Dániel bőrgyógyász tart előadást a Debreceni Egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozatában, a Science Café soron következő rendezvényén, április 24-én, szerdán 17 órától a Fórum Libri könyvesboltjában.

Az érdeklődők szakember közreműködésével kaphatnak felvilágosítást arról, hogy valójában mi lehet a kellemetlen, kevésbé szép látványt nyújtó pattanásos bőr kialakulásának háttere, ugyanakkor az előadó arra a kérdésre is keresi a választ, hogy betegségnek tekinthető-e a pattanások megjelenése, és ha igen, mikortól számít annak.

– Ismertetve a pattanásos bőrhöz vezető hormonális, étrendi és környezeti változásokat végigbeszéljük a lehetésges terápiás megoldásokat, és azokat a gyakorlati tanácsokat is, amelyek a pattanásos bőr szakszerű kezeléséhez szükségesek – mondta a hirek.unideb.hu portálnak Törőcsik Dániel. A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Bőrgyógyászati Tanszék egyetemi docense végezetül bemutatja a klinika kutatásait, és azokra az eredményekre is felhívja a figyelmet, amelyek a gyakorlatban is hozzájárulhatnak a pattanások eltüntetéséhez és az egészséges bőr megőrzéséhez.

Science Café: Betegség-e a pattanásos bőr?
április 24. szerda 17 óra
Libri könyvesbolt (Debrecen, Csapó u. 30.)

Science Cafébőrgyógyász

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.