Hirdetés

Hirdetés

Majális a Nagyerdőn

civishir.hu

2019.04.15. 08:42

Majális a Nagyerdőn

Egész nap szól a zene az ötéves debreceni stadion környékén.

Hirdetés

Hirdetés

Önfeledt szórakozás helyszíne lesz május 1-jén a Nagyerdei Stadion és az azt körülvevő park. A majális délelőtt 10 órától napestig számtalan programmal várja a kedves közönséget – gyerekeket, szülőket, nagyszülőket.

2014. május 1-án zajlott le a Nagyerdei Stadion emlékezetes avatóünnepsége. Tulajdonképpen a város büszkeségének ötödik születésnapi ünnepségeként is értelmezhető a május 1-jei zenés szórakoztató programsorozat.

A délelőtt alapvetően a gyerekeket és családjukat kötheti le: a Kíváncsi Katica együttes, a Vojtina Bábszínház és a Csokonai Színház produkcói élvezhetőek a stadion déli (állatkert felőli) oldalán működő nagyszínpadon. Szolid ejtőzést, ebédidőt követően kezdik a bravúroskodást a profi zenészek. Koncertet ad a tehetségkutató show-k sztárja, Takács Nikolasz, bemutatják dübörgő tudásukat a Rocksuli zenészei, varázsol a Dombi Tibor, Sándor Tamás, Tamás Nándor fémjelezte Wyrfarkas rockbanda, s

a Csokonai Színház társulata A padlás, valamint a Bonnie és Clyde musicalek slágereivel kápráztatja el a nagyérdeműt.

Egész nap nyitott házként működik a Nagyerdei Stadion: az érdeklődők köznapi viszonyok között nem látható területeken kapnak bemutatókat. Szolgáltat a sportegészségügyi központ, a Unifit centrum fitnessparádéval mozgatja meg a közönséget. Nem majális a majális étkek és italok nélkül – e vonatkozásban minden a közönség rendelkezésére áll május 1-jén a Nagyerdei Stadion környezetében.

Születésnaphoz illő módon tortaosztás is lesz. Részletes programismertetőkkel és időbeosztással folyamatosan jelentkeznek a redezvény szervezői.
NagyerdőNagyerdei Stadionmajális

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.