Hirdetés

Hirdetés

Léccel verte élettársát, mert nem engedte a kocsmába

civishir.hu

2019.04.16. 08:20

Léccel verte élettársát, mert nem engedte a kocsmába
A kép illusztráció

Csonttöréssel ért véget a biharnagybajomi vita.

Hirdetés

Hirdetés

A Püspökladányi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki ittas állapotban, otthonukban egy faléccel megütötte a sértett kezét, akinek a singcsontja eltört.

2018. szeptember 19-én a délutáni órákban a vádlott Biharnagybajomban egy kocsmában ivott. Élettársa (a sértett) a délutáni órákban megjelent az italboltban és kérte a vádlottat, hogy menjen vele haza, mivel másnap kora reggel Budapestre kell utaznia dolgozni. A vádlott élettársa kérésének eleget tett, együtt hazamentek, amikor is rövid idő elteltével a vádlott átöltözött és vissza akart menni a kocsmába italozni.

Ezt az élettársa nem engedte, emiatt köztük vita és szóváltás alakult ki, amelynek során mindketten kimentek az udvarra. Az udvaron folytatták a veszekedést, amikor is a vádlott felvett egy kb. 50 centi hosszúságú falécet és mérgében azzal először a sértett kerékpárja kormányát kezdte el ütni, majd rátámadt a sértettre, meg akarta ütni a fejét, azonban a sértett maga elé emelte a jobb kezét, amelyet a vádlott egyszer nagy erővel megütött a faléccel.

A bántalmazás következtében a sértett jobb kezének singcsontja eltört, amely sérülés 8 napon túl gyógyuló, a tényleges gyógytartam 6 hétre tehető.

A bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen a Püspökladányi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon. A vádiratban tárgyalás lefolytatása nélkül, büntetővégzés meghozatala keretében a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a bűncselekmény eszközeként használt falécet kobozza el.
Biharnagybajom

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.