Hirdetés

Hirdetés

Egyenesen a börtönbe vittek Debrecenből egy férfit és egy nőt

civishir.hu

2019.04.22. 12:21

Egyenesen a börtönbe vittek Debrecenből egy férfit és egy nőt

Elfogás az Epreskert utcán és a Füredi úton.

Hirdetés

Hirdetés

A körzeti megbízottak április 20-án 10 óra körül egy Debrecen, Epreskert utcai ingatlanhoz mentek, mivel olyan információ jutott a tudomásukra, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A rendőrök igazoltatták az 51 éves nőt, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék Büntetés- végrehajtási Csoportja körözi. A rendőrök elfogták és előállították a debreceni lakost a rendőrkapitányságra, majd átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Egy szabadnapos hajdúhadházi nyomozó értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját április 20-án 21 óra körül arról, hogy egy Debrecen, Füredi úti étteremben felismert egy körözött férfit.

Az ügyelet a körzeti megbízottakat irányította a helyszínre, akik igazoltatták a bocskaikerti lakost. Az egyenruhások ellenőrizték a férfi adatait és megállapították, hogy vele szemben a Debreceni Törvényszék Büntetés- végrehajtási Csoportjának elfogatóparancsa van érvényben. A körzeti megbízottak elfogták a 41 éves férfi és előállították a rendőrkapitányságra, majd átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.