Hirdetés

Hirdetés

Durva cigányozás egy debreceni társasházban

birosag.hu

2019.04.22. 09:08

Durva cigányozás egy debreceni társasházban
A kép illusztráció

Meg is verte a kislányt a nő. Bírósági ügy lett belőle.

Hirdetés

Hirdetés

Előkészítő ülést tart a Debreceni Járásbíróság április 24-én G. A. J. vádlott ügyében, akivel szemben közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség. A vádlott 2017 márciusában költözött egy debreceni társasházba, ahová a sértett és családja (férje és három lánya) 2017 májusában költözött. A nő napi rendszerességgel megjelent a sértett lakásánál, ahová megkérdezése nélkül ittas állapotban bement és hiába kérték, hogy távozzon, nem ment haza.

A vádlott a sértett kiskorú lányát odaköltözésüktől kezdve állandó jelleggel szidalmazta roma származása miatt.

A szomszédnő folyamatosan fenyegette az egész családot, és megöléssel fenyegette őket – tartalmazza a vád.

A 49 éves nő 2017 novemberében ittas állapotban ismét bement a nyitva hagyott ajtón keresztül a sértett lakásába, ahol a kiskorú lányt ismét szidalmazta. A kislány ijedtében édesanyjához menekült, eközben a vádlott őt kétszer fejen ütött, majd a lakásból távozott. Másnap este a vádlott újra bement a sértettek lakásába, ahol

a kiskorú lányt meglátva, őt a származása miatt megint becsmérlő szavakkal illette, majd ököllel hátba vágta.

A vádirat szerint a sértett az ütéstől a földre esett, majd a konyhában tartózkodó édesanyjához sietett. Aznap a vádlott visszament a lakásba, ekkor azonban a kislány édesapja erőteljesen rászólt a nőre, hogy hagyja el az ingatlant.

A férfi feleségében a régóta tartó fenyegetések és a vádlott agresszív magatartása egyre komolyabb félelmet keltettek, ezért a nyomozó hatósághoz fordult.
cigányozás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.