Hirdetés

Családi és futónapot rendez a DEAC

civishir.hu

2019.04.10. 18:20

Családi és futónapot rendez a DEAC

Megmozgatnak, jótékonykodnak, „összekötnek”.

Hirdetés

Hirdetés

Először rendezi meg Családi és Futónapját a Debreceni Egyetem Atlétikai Club. Az idén 100 éves DEAC alighanem a város legvidámabb és legsportosabb május 1-jei programjával készül kicsiknek és nagyoknak a Dóczy utcai Egyetemi Sportközpontban.

A szervezők célja az új kikapcsolódási lehetőséggel az, hogy bárki belekukkanthasson, milyen is az élet a Debreceni Egyetem, illetve a DEAC nagy családjában. Aki futásnak is ered, nemes célért teszi.

Ennek megfelelően beszédes szlogent választott a rendezvényhez a szervezőcsapat. Mondván, sok minden lehet az embernek fontos „DEACsalád az első”.

Az egész napos vidám programsorozat május 1-jén 9 órakor kezdődik.

A szervezők minden korosztály számára kínálnak programokat. A gyerekeknek a sportolási lehetőségek mellett ugrálóvárral, arcfestéssel és „kincskereséssel” is készülnek a szervezők. A nagyobbak kipróbálhatják a ketrecfocit, petanque-ot, teqballt, a focibiliárdot, az élőcsocsót és több DEAC-os sportágat is. Emellett lesz kosárlabda büntetődobó-verseny, strandröpi és több korosztályban focibajnokság is. Az édesanyák és nagymamák zumbával „lazíthatnak”, míg az apukák és a nagypapák örömére lesz sörpong, sörcurling is.

Bővebb információ ITT

futónap

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.