Hirdetés

Hirdetés

Csak úgy nem lehet nekiugrani a munkának a debreceni mélygarázsnál

Cívishír

2019.04.13. 15:29

Csak úgy nem lehet nekiugrani a munkának a debreceni mélygarázsnál
Megcsinálják, de nem olyan egyszerű (Fotók: Cívishír)

Szakértői vélemény, kiviteli terv.

Hirdetés

Hirdetés

Április legelején írtunk arról, hogy potyognak a lábazati díszkövek a Debreceni Ítélőtábla melletti mélygarázs egyik le- és felhajtójánál. Akkor a bíróságot építő Hunéptől jelezték, félreértések elkerülése végett, a mélygarázs kivitelezői nem ők voltak. Tényleg nem, hiszen a felszín alatti parkoló önkormányzat beruházásában épült a STRABAG  Zrt. által még 2006-ban.

A polgármesteri hivataltól azt kérdeztük, tudják-e, hogy milyen körülmények között sérült meg ennyire a feljáró és mikorra várható a javítása. Mivel napi gyakorisággal járnak fel parkolni a díszkőre gépkocsik azon a területen, az sem elképzelhetetlen, hogy valaki nekihajtott a kőfalnak.

– Észleltük a problémát, szakértői vélemény készült a mélygarázs állapotáról és a javítási javaslatokról. A szakértői vélemény alapján szakmérnök bevonásával kiviteli tervet kell készíttetni a javítások szakszerű elvégzésére, e tervek alapján lehet majd elvégezni a javításokat – reagáltak a polgármesteri hivataltól, hozzátéve, hogy addig is gondoskodnak a terület rendben tartásáról.

Válaszukból úgy tűnik, vagy nem egy járművezető okozta a kárt, vagy nem tudják, milyen körülmények között indult omlásnak a burkolat.

RaL

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.