Hirdetés

Hirdetés

A polgári családnak egy álma van, melyhez segítséget kérnek

civishir.hu

2019.04.17. 12:10

A polgári családnak egy álma van, melyhez segítséget kérnek

Építőanyagra, ruhára, pénzre lenne szükségük.

Hirdetés

Hirdetés

A mélyszegénységben élő Erzsébet párjával és négy gyermekével Polgáron él, egy ismerősük Facebookon hívja fel rájuk a figyelmet. A lakhatási körülmények miatt a kicsiket a nagymama vette magához, máskülönben a lányok nevelőszülőkhöz kerültek volna. Erzsike álma, hogy visszakaphassa gyerekeit, de ahhoz megfelelő hátteret kell biztosítania számukra. Az asszony szociális járadékot kap, korábban konyhai kisegítő tanfolyamot végzett, közmunkásként dolgozott. A párja, a négy lány édesapja dolgozik, de az ő fizetése nem elég a család eltartására, és a ház sürgető rendbe tételére.

Albérletben laknak, melyért havonta 5 ezer forintot fizetnek. Igényeltek szociális bérlakást, de nem kaptak, így nem maradt más lehetőségük, mint a bérleményt rendbe hozni. Máshová nem tudnak költözni, mert nincs pénzük drágábbra.

A családnak szüksége lenne ruhára, építőanyagra, anyagi támogatásra.

Mindent szívesen fogadnak, mely a lakhatási problémáikra megoldást nyújtana. Tégla, mész, cement, homok, sóder, nyílászárók, linóleum, tárcsás mosógép, centrifuga, függöny, ágy, szekrény, ágynemű, asztal, szék. Minden, amely egy átlagos háztartásban kellhet.

Méretek:
Ramóna, 10 éves: 128-as ruhaméret, 34-es láb
Amanda, 9 éves: 116-os ruha, 32-es láb
Leila, 4 éves: 98-as ruha, 26-os láb
Maja, 2 éves: 80-as ruha, 23-as láb

Aki segíteni szeretne Szabó Erzsébetnek és családjának az alábbi címre juttathatja el adományát:
4090 Polgár, Toldi utca 80.
+36303099129

Galéria

Polgársegítség

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.