Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tombolt a tűz Hajdú-Bihar megyében

| 2019. 03. 22. | 11:29:00
Jól jönne egy kis eső.
Tombolt a tűz Hajdú-Bihar megyében
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Március 21-én reggel Debrecen határában kétszáz négyzetméteren égett a száraz gaz. A tüzet a megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el.

Húsz méter magas fa dőlt meg Püspökladányban, a Petri Pál utcában. A fa lakóházat veszélyeztetett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével motoros láncfűrésszel távolították el a fát. Püspökladány külterületén Nádudvar közelében kétszáz méter hosszan lángolt a nádas, azt a tüzet is a püspökladányi egység oltotta el.

Nádudvar közelében száz négyzetméteren égett a gaz, a debreceni hivatásos tűzoltók avatkoztak be egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Kétszáz négyzetméteres fa szerkezetű épület tetőszerkezete gyulladt ki a debreceni Nagy Mihály kertben. Az épületben lovak voltak, amelyeket a tulajdonos a tűzoltók kiérkezése előtt kivezetett az udvarra. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

Egyeken, a Tiszaszőlő utca végében három hektáros területen égett az avar. Az egyeki önkormányzati tűzoltók végezték az oltást egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Csütörtök délután Nádudvaron, a Hajdú utcában egy kertben a szemét égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

Egy szőlőskertbe vezető útra rádőlt egy húsz méteres fa Létavértesen, a Kossuth kertben. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Debrecen közelében kétszáz négyzetméteren a száraz fű és nádcsomó égett, amelyet a debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltottak el.

Hajdúböszörmény külterületén is égett a nádas tegnap. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

A 4-es főúton, a kétszáztizennyolcadig kilométerszelvénynél is égett a száraz avar. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Sertéstelep mögött egy hektáron égett foltokban a nádas tegnap délután a 4-es számú főúton. A tüzet a kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók fékezték meg egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Nyírmihálydiban, a Rákóczi utca végében égett a avar. A szakolyi önkormányzati és nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Három hektáron égett a nádas Egyeken, a Fasor utcában, a lángokat az egyeki önkormányzati tűzoltók oltották el.

Hajdúbagoson, a Nagy utcában ötszáz négyzetméteren égett az erdő aljnövényzete. A berettyóújfalui és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Este Szakolyban, a Kösely utcában egy családi ház tetőszerkezete és homlokzati hőszigetelése égett. A Szabolcs-Szatmár Bereg megyei és a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Hirdetés
Hirdetés
Újabb üzemanyagárstop jöhet
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.