Hirdetés

Kürtszóval búcsúztak az elhunyt debreceni kamionsofőrtől

civishir.hu

2019.03.16. 09:05

Kürtszóval búcsúztak az elhunyt debreceni kamionsofőrtől

András hat ember életét mentette meg.

Hirdetés

Hirdetés

A kétgyermekes családapa haláláról korábban már beszámoltunk. Az elhunyt férfi fia azt kérte a 112 Emergency Press portálon keresztül, hogy kamionos édesapja emlékére a temetés kezdetekor nyomják meg a dudát az úton lévő kamionosok.

A kérésnek nagyon sokan eleget tettek és nemcsak Magyarországon, hanem Európa több országában, sőt más kontinenseken is.

Sebestyén Gergely sok videót is kapott sofőröktől, és ez a kiállás megkönnyítette a család gyászát. A fiatalember ezúton is köszöni mindenkinek, aki a megadott időpontban gondolt az édesapjára, Sebestyén Andrásra.

A nyilvánosságnak köszönhetően sokan egyéb módon is támogatták a debreceni családot, amiért nagyon hálásak Sebestyénék. A haláleset pedig egy másik nagyon fontos témát is reflektorfénybe emelt: a szervdonációt. Az elhunyt fia nagyon büszke arra, hogy édesapja szervei több embernek is segítettek az életben maradáshoz és egy teljesebb élethez.

A családban a sofőr volt a családfenntartó, fia szívbetegséggel küzd, ezért az anya otthon maradt vele, hogy mindig mellette lehessen. Most nehéz anyagi helyzetbe kerültek, és azt kérik, aki bármilyen csekély összeggel támogatni tudja őket, a következő bankszámlaszámon segítsen: 11773425-05028692, OTP Bank, Sebestyén Gergely.
Debrecenkamionsofőr

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.