Hirdetés

Hirdetés

Villanyoszlop állította meg a nyíradonyi autótolvajt

civishir.hu

2019.02.04. 13:27

Villanyoszlop állította meg a nyíradonyi autótolvajt

A férfi ügyész elé áll.

Hirdetés

Hirdetés

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. november 4-én 23 óra körül, hogy valaki ellopta az autóját a nyírábrányi udvaráról. A rendőrök elkezdték keresni az eltulajdonított Mercedest, amit pár kilométerre az ingatlantól egy földúton találtak meg összetörve. A tulajdonos elmondta az egyenruhásoknak, hogy egy hangfal, valamint a pénztárcája is hiányzik a gépkocsiból.

A rendőrök látókörébe került egy 20 éves helyi férfi, aki a megalapozott gyanú szerint egy családi rendezvényen volt, majd úgy gondolta, hogy a sértett, udvaron parkoló autójával megy haza.

A férfi részegen ült a volán mögé és egy fának, majd egy villanyoszlopnak is nekihajtott, végül magához vette a kocsiban lévő hangfalat, valamint a  pénztárcát és hazasétált. A rendőrök előállították a helyi lakost, akit a Vámospércsi Rendőrőrsön gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett, járművezetés ittas állapotban vétség, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.
Nyírábrányautótolvaj

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.