Hirdetés

Hirdetés

Valentin-napra kézzel készített szépséget Debrecenből!

civishir.hu

2019.02.06. 11:43

Valentin-napra kézzel készített szépséget Debrecenből!

2019 első CSAK Design vására.

Hirdetés

Hirdetés

Fiatal feltörekvő és már ismert tervezőkkel találkozhatsz február 10-én 11 órától a Debreceni Egyetem díszudvarán. A cél egy olyan közösség megteremtése, ahol a tervezők és a vásárlók között fontos párbeszéd alakul ki tudatos fogyasztásról, fenntartható dizájnról, helyi értékekről. Szeretnék, ha minél többen ajándékoznának Valentin-napra is élményt, vagy olyan ajándékot, aminek van története.

Az Valentin-napi iparművészeti és dizájnvásáron a Debrecenben és környékén élő ékszertervezők, keramikusok, divattervezők és iparművészek új kollekcióit, friss ötleteit ismerhetik meg a látogatók, ezúttal a szerelem jegyében. A már hagyománnyá vált dizájnvásár folyamatos bemutatkozási lehetőséget biztosít a Debreceni Egyetem díszudvarán a kreatívipar legfontosabb szereplőinek:

üvegből készült ékszerek, selyemfestett kelmék, gyermekjátékok, textilbabák, bicikligumiból újrahasznosított kiegészítők, bőrműves táskák, férfiaknak fa csokornyakkendők 

és még számos dizájner különlegesség közül válogathatunk! 

A vásár célja, hogy minél többen megismerjék a debreceni tervezők termékeikben rejlő potenciált, illetve, hogy meginduljon a debreceni vásárlók körében is egy olyan áramlat, ami a helyi manufaktúrák és tervezők termékeit helyezi előtérbe. A vásár szervezői és a helyi designerek hisznek abban, hogy vannak lokális értékek, hogy a tömegtermeléssel szembemenő áramlatoknak; a slow fashionnak, a reciclyng áramlatoknak, a bolygónkra való oafigyelésnek és az átgondolt, tudatos fogyasztásnak nagyon nagy szerepe lesz a jövő gazdaságának alakulásában. Ezért a CSAK Design tagjai arra buzdítanak mindenkit, hogy a vásár ideje alatt beszélgessen a tervezőkkel, ismerje meg őket és a termékeik mögött lévő izgalmas koncepciókat.

Ha valóban egyedi, gondos odafigyeléssel készült, jó minőségű ajándékot keresel, ha tanulnál és alkotnál barátnőddel vagy gyermekeddel, vagy beszélgetnél, tájékozódnál a dizájn világában, akkor február 10-én a CSAK Design Valentin-napi vásárán a helyed!

Kiállító tervezők

Faludi G, Byat, Anikás, Maminvent, WEALL, Gizusproduct, Tenger Cake, Sacal, BlackBunny, Kézműves Csokoládé & Artisan Chocolates, Gabillustrator, Fa csokornyakkendő ChariszM Collection, Csajbók Márta selyemfestő, Ursusplus, Tündérségek, Glasslampworld

Galéria

dizájnvásár

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.