Hirdetés

Hirdetés

Fekete Pákó elkergette a betörőt Álmosdon

civishir.hu

2019.02.08. 14:24

Fekete Pákó elkergette a betörőt Álmosdon

Hős.

Hirdetés

Hirdetés

Egy 72 éves álmosdi nő tett bejelentést a rendőrségre január 29-én este arról, hogy egy férfi be akart törni hozzá, azonban megzavarta, ezért az ismeretlen átugrott a szomszéd kertjébe. A rendőrök a helyszínen meghallgatták a bejelentőt, valamint a 79 éves szomszédot is, aki elmondta, hogy kutyája ugatására lett figyelmes. Az ugyancsak egyedül élő nő ezért kiment a kertbe, ahol az ismeretlen rátámadt, többször megütötte, viszont az asszony Pákó névre hallgató házőrzője a védelmére kelt, megtámadta a betörőt, aki elmenekült.

A vámospércsi rendőrök és a kokadi körzeti megbízott közös munkájának eredményeként került a 28 éves férfi a nyomozók látókörébe. A kokadi lakost február 7-én fogták el a rendőrök és előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták B. Bélát, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Törvényszék február 8-án el is rendelt. 

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett kísérlet, valamint súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a gyanúsítottal szemben.
Álmosd

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.