Hirdetés

Hirdetés

Debrecenbe látogat a népszerű bestselleríró

civishir.hu

2019.02.07. 14:38

Debrecenbe látogat a népszerű bestselleríró

Legújabb könyve kapcsán tart előadást.

Hirdetés

Hirdetés

Az Angyalok nyelvén írója, a több mint 50 országban sikerszerzőnek számító Lorna Byrne márciusban legújabb könyve kapcsán Magyarországra látogat. A spirituális írónő hazai előadásait övező hatalmas érdeklődés miatt idén két helyszínen is várja olvasóit, akiket egyenként meg is áld.

A szív imái turné március 29-én Budapestre, március 31-én pedig Debrecenbe érkezik.

Lorna Byrne egy szegény család gyermekeként jött világra Dublinban, 1955-ben. Azt állítja, látta az angyalokat és kommunikált velük, mielőtt még beszélni tudott volna. Fizikai valójukban látja őket, olyan tisztán, mintha előtte állnának. Lorna története révén betekintést nyerhetnek az angyali segítségbe, amelyben részesülünk mindig, minden pillanatban. Ahogy ő fogalmaz: „Csak kérni kell, ennyi az egész!"

A népszerű Angyalok nyelvén szerzője legújabb műve, a magyarul március 18-án megjelenő A szív imái az imádságokról, az angyalokkal való személyes kapcsolatokról szól, hiszen az írónő szerint az ima a leghatalmasabb erők közé tartozik ezen a földön. – Amikor imádkozunk, a lelkünk, az energiáink összeköttetést teremtenek Istennel, ez pedig hozzásegíthet lelki békénk megteremtéséhez, reményt, erőt és bátorságot meríthetünk belőle. Az imádságok, amelyeket ebben a könyvben olvashatsz, közvetlenül Istentől származnak. Nem egyet közülük az angyalok közvetítésével vetettem papírra – mondta.

A debreceni közönség a Kölcsey Központban találkozhat az írónővel március 31-én, 10 órakor. Előadását követően Lorna Byrne megáldja és egyesével megöleli a hallgatóságot.

Az előadásokra jegyek korlátozott számban kizárólag a www.oneticket.hu értékesítési pontjain vásárolhatók. További információ: http://angyaloknyelven.hu/
DebrecenLorna Byrnebestselleríró

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.