Hirdetés

Visszatér a debreceni alma materbe a miniszter

2019.01.25. 13:36

Visszatér a debreceni alma materbe a miniszter
Nagy István (fotó: drnagyistvan.hu)

Sikeres emberek mondják el, hogyan építették fel karrierjüket.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy István agrárminiszter, a Debreceni Egyetem pallagi gyakorlóiskolájának egykori diákja is előadást tart az intézmény idei pályaorientációs napján.

A DE Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiumában érettségizők 90 százaléka továbbtanul, jellemzően a Debreceni Egyetem valamelyik agrár-, gazdaság- vagy sporttudományi képzésén. Nem véletlen, hogy az iskola fennállásának eddigi csaknem 80 évében több ezer szakembert képzett, közülük sokan magas rangú állami és egyéb szervezeti tisztségeket, illetve vállalatvezetői pozíciót töltenek vagy töltöttek be. A sikeres üzletemberek, polgármesterek, oktatók és kutatók, illetve kiváló sportolók osztják meg a jelenlegi diákokkal saját életútjukon keresztül, hogyan építették fel karrierjüket és milyen alapot adott mindehhez az egyetemi gyakorlóiskola

- olvasható az egyetem ajánlójában. A rendezvény megnyitóján részt vesz Nagy István agrárminiszter, Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora, Bács Zoltán kancellár, valamint Filep Miklós intézményvezető. 

Időpont: 2019. január 29., kedd 10 óra 
Helyszín: Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma (Debrecen, Mezőgazdász u. 1.) 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.