Hirdetés

Hirdetés

Nézze meg a debreceni adventet a Nagytemplom tornyából!

civishir.hu

2018.12.05. 12:37

Nézze meg a debreceni adventet a Nagytemplom tornyából!

Esti templomtúra, elképesztő panorámával.

Hirdetés

Hirdetés

December 2-án felgyúltak az ünnep fényei városunkban, melyre advent első vasárnapján több ezren voltak kíváncsiak. Idén először a Debreceni Református Nagytemplom lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy a kivilágított Kossuth teret akár felülnézetből is bárki megtekinthesse – a látvány egészen elképesztő!

A Nagytemplom mint Debrecen első számú turisztikai látványossága naponta vonzza a látogatókat még a téli időszakban is. Idén már több mint 40 ezer látogató kereste fel a templomot – a legnépszerűbb helyszínnek pedig továbbra is a két torony közötti panorámajárda mutatkozik, amely egyben a belváros legmagasabb pontja, ahol szabadtéri kilátó helyezkedik el.

Augusztusban, a virágkarnevál hetében is nagy népszerűségnek örvendett az éjszakai látogatás, hiszen több mint félezren használták ki a lehetőséget, hogy a késő esti órákban 30, illetve 45 méteres magasságból csodálják meg a kivilágított Debrecent.

A debreceni adventi vásár, a karácsonyi díszkivilágítás azonban még különlegesebb és szemet gyönyörködtetőbb látványt nyújt a magasból. Ennek apropóján idén először, hagyományteremtő jelleggel a Nagytemplom

december 7-én (pénteken) sötétedés után is várja a látogatókat egészen 21 óráig,

hogy minél többen részesedjenek ebben az élményben!

Az esti látogatás idejére a belépőjegy egységesen 500 forint mindenkinek (6 év alatt ingyenes). A panorámajárda, valamint a nyugati torony kupolája kizárólag lépcsőn közelíthető meg.
Nagytemplomadvent

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.