Hirdetés

Debreceniek a világ közepén – a nap képei!

2018.12.18. 13:51

Debreceniek a világ közepén – a nap képei!
Pintye József: élni tudni kell! (Fotók: Magánarchívum)

Ide minden debreceninek el kell egyszer jutnia – így Pinyő.

Hirdetés

Hirdetés

Három héten keresztül a londoni Alexandra Pallace a világ közepe. Itt rendezik ugyanis a kocsmasportok királyának a világbajnokságát. A darts-vb a világ legnagyobb bulija, olyan emelkedett hangulat, mint az Ally Pally-ben, még a riói karneválon sincs. Ennek szerencsére mi is szemtanúi lehetünk, hiszen a Sport TV az elsőtől az utolsó percig közvetíti a darts csúcseseményét.

Egy kis ízelítő az Ally Pally-ből:

A legszerencsésebbek a helyszínen szellemülhetnek át a nem mindennapi látványtól, no meg a sörtől. Debrecenieknek is megadatott ez az élmény!

Ennyi hülye a világon nincs!

– mondta a telefonos „közvetítésében” Pintye József debreceni sportrajongó, a Magyar Telekom kiváló dolgozója, aktív kispályás futballista és hobbibokszoló, aki a fiával és egy kollégájával a világbajnokság hétfői esti programját tekintette meg az Alexandra Pallace-ban, azaz szemtanúja volt a hatszoros világbajnok Raymond van Barneveld meglepetésszerű búcsújának. A debreceni csapatot ez különösebben nem érintette meg, legyen a hollandusok baja…

Pintye József (jobbra) fia, Bence (középen) és kollégája társaságában az Alexandra Pallace-ban
 

Ide minden debreceninek el kell egyszer jutnia! Fergeteges a hangulat, mindenki őrült, folyik sör, és jó csajokkal is tele van a hely. Annyi magyar van, hogy szinte otthon érzem magam. Jövőre is itt leszek legalább egy napra!

– így Pintye József, aki természetesen nem csak ilyen extrém eseményeken éli meg a sport iránti alázatát, hanem az egész életét áthatotta a sport iránti szeretet, debreceni lokálpatriótaként a DVSC futballcsapatának a bérletese, egyik leglelkesebb szurkolója, újabban pedig a DEAC jégkorongcsapatának is nagy rajongója, de mindenre kapható, ami verseny és mozgás.

A darts világbajnokság január elsejéig tart, addig naponta két programban – délutániban (14 óra) és estiben (20 óra) – bonyolítják le az egyenes kieséses küzdelmeket (tv: Sport1, Sport2)

BeA

darts

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.