Hirdetés

Üzentek Gyurcsánynak Debrecenből: nem, nem, soha!

InfoRádió, Cívishír

2018.11.07. 16:00

Üzentek Gyurcsánynak Debrecenből: nem, nem, soha!
Kőszeghy Ábel nem működik együtt a DK-val (Fotó: Cívishír)

A helyi jobbikos hangosan felnevetett, amikor meghallotta.

Hirdetés

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, azt szeretné, ha Tarlós Istvánnal szemben egyetlen ellenzéki jelölt állna fel Budapesten a jövő őszi önkormányzati választáson.

A volt miniszterelnök tövábbá azt is mondta, hogy a legtöbb településen is valamilyen módon együtt kell működniük az ellenzéki indulóknak. Szerinte minden 10 ezer lakosnál nagyobb helységben meg kell állapodnia az ellenzéknek,

és nem zárta ki, hogy helyi szinten jobbikos jelöltekkel is együttműködjenek.

Elmondta, hogy problémásnak tartja a Jobbikot továbbra is, mert nehéz kiismerni, mit képvisel a párt. Ugyanakkor lehet, hogy egyik helyen, dacára annak, hogy jobbikos a polgármester, azt mondják az ellenzékiek, hogy nem indulunk el vele szemben.

Kíváncsiak voltunk arra, miként fogadták a közeledést a debreceni jobbikosok. Kőszeghy Ábel hangosan felnevetett, amikor Gurcsány által elmondottakat kezdtük felolvasni neki telefononon.

Állj! Gyurcsánnyal? Mi? Nem, nem, soha!

- zárta rövidre a jobbikos frakcióvezető, hozzátéve: komikus, komolytalan és abszurd még a gondolata is annak, hogy ők együttműködjenek a DK helyi politikusával, Varga Zoltánnal.

 

Gyurcsány FerencJobbikDemokratikus KoalícióKőszeghy Ábel

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.