Hirdetés

Hirdetés

Tízmilliós zsákmányra tett szert Hajdúszoboszlón négy tolvaj

civishir.hu

2018.11.27. 10:43

Tízmilliós zsákmányra tett szert Hajdúszoboszlón négy tolvaj

Pénz, arany, ékszer, valuta.

Hirdetés

Hirdetés

A rendőrség lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást október 19-én, mivel egy családi házba ismeretlenek betörtek és onnan készpénzt és ékszereket loptak el.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtést követően 2018 októberében elfogtak három férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak. Negyedik társukat november 26-án vették őrizetbe a nyomozó hatóság munkatársai.

A debreceni és a hajdúdorogi és a két hajdúböszörményi lakost gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A megalapozott gyanú szerint a társaság egy hajdúszoboszlói házból közel tízmillió forintot és arany ékszereket lopott el.

Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozók a négy férfit más lopásokkal is összefüggésbe hozták. A nyomozás adatai szerint  a 23, 24, 49 és 52 éves férfiak 2018 szeptemberében és októberében további négy ingatlanba mentek be és több millió forint értékben ékszereket, készpénzt és valutát vittek el.

Az őrizetbe vett gyanúsítottak közül hárman bűnügyi felügyelet alatt állnak, míg negyedik társuk letartóztatásának indítványozására tett előterjesztést a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.