Hirdetés

Kétmillió forintot adományozott egy cég Hajdúszoboszlón

civishir.hu

2018.11.08. 18:06

Kétmillió forintot adományozott egy cég Hajdúszoboszlón

Beteg gyerekek otthonaiban végeztek felújítást.

Hirdetés

Hirdetés

Az OVB Magyarország kétmillió forinttal támogatta a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, amely a felajánlott összegből három gyermek otthonában vállalt felújításokat, így megújult környezetben gyógyulhatnak tovább.

Az OVB Magyarország adományát az egyik támogatott család otthonában adták át jelképesen Hajdúszoboszlón, ahol a ház lakóterében cserélték ki a burkolatot. A másik két családnál az előtető építését, festést és légkondicionáló berendezés felszerelését vállalta az alapítvány a mostani felajánlásból. Az átadó ünnepségen részt vett Hetey Attiláné, a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt kuratóriumi tagja, valamint az OVB képviseletében Tassi Zsolt és Szilágyi László.

A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 1990 óta közvetlenül támogatja az Észak-Alföld Régió egyetlen gyermek-leukémiás és daganatos szakellátóhelyét, a debreceni Gyermekgyógyászati Intézet Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszékét. Teljes bevételüket a debreceni központ által gondozott, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből érkező leukémiás és más, daganatos betegségben szenvedő beteg gyermekekre, gyógyulási esélyük, kezelési feltételeik, hangulatuk és közérzetük javítására fordítják.   

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.