Hirdetés

Debrecenbe jönnek az angol hercegi pár osztálytársai

civishir.hu

2018.11.28. 14:51

Debrecenbe jönnek az angol hercegi pár osztálytársai

A Főnixben koncertezik a Blake.

Hirdetés

Hirdetés

Most már biztos: Budapest mellett Debrecenben is fellép az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake. A klasszikus crossover kiválóságai először érkeznek hazánkba, hogy ugyanúgy meghódítsák a magyar közönséget, mint ahogy rajongójukká tették Katalint és Vilmos herceget, Fülöp herceget, II. Erzsébetet vagy akár Jennifer Hudsont.

Debrecenben a Főnix Csarnokban láthatjuk őket, január 19-én.

A hercegi párral persze „könnyű dolguk” volt, hisz’ a csapat tagjai együtt jártak iskolába Kate Middletonnal és Vilmos herceggel, akikkel továbbra is jó kapcsolatot ápoltak. Fülöp herceggel is összebarátkoztak, aki sokszor ugratta őket. – Gyakran tréfálkoztunk és ő nagyon vicces volt, miközben huncut ragyogás volt a szemében – meséltek az énekesek Fülöp herceggel való viszonyukról. Mi több, maga II. Erzsébet kétszer is meghívta őket a Buckingham-palotába koncertezni.

A csapat, mely már első lemezével vezető lett a Brit Klasszikus Album listán és bekerült a legjobb 20 pop kiadvány listájára, nem csupán az angol királyi családból verbuvált rajongókat. A Blake-fanok közt olyan sztár is szerepel, mint például az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő és modell, Jennifer Hudson.

Ízelítő: 

Blake

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.