Hirdetés

A 45 ezer forintos jeggyel nem jutottak be a debreceni Zorán-koncertre

2018.11.07. 17:35

A 45 ezer forintos jeggyel nem jutottak be a debreceni Zorán-koncertre
Vigyázat a Viagogóval! (Fotó: illusztráció)

Hamis jegyet vettek a Viagogón. A szervezők segítettek.

Hirdetés

Hirdetés

Zsúfolásig telt ház előtt játszott Zorán a minap a cívisvárosban. Nem volt azonban minden szép és jó. Voltak ugyanis olyanok, akiket csúnyán átvertek. Erről írt a Facebookon Szabó Béla debreceni rendezvényszervező.

FELELŐTLENSÉG VS. POFÁTLANSÁG
Nem szeretnék ünneprontó lenni egy olyan debreceni koncert után, ahol tényleg egy tűt sem lehetett volna leejteni, ahol Zorán és csapata felülmúlta önmagát és korábbi, nem kevésbé sikeres koncertjeit, aminek még most is a hatása alatt vagyok sokadmagammal együtt.
Ez az érzés még egy magamfajta koncertszervezőnek, a „főhős” művésznek és persze a bejutott közönségnek is csak kenegetni tudja nem csak a háját, hanem a lelkét is.
DE!
Értetlenül állok továbbra is az emberi FELELŐTLENSÉG (?) és még inkább az emberei POFÁTLANSÁG láttán!
Jelesül a mai koncertre ismét érkeztek olyan emberek, akik a minden fórumon szembevágóan elérhető és látható figyelmeztetésünk ellenére jobbnak látták, ha a VIAGOGO nevű kalóz jegyportálon keresztül „vásárolnak” jegyet a mai koncertre. Átutaltak úgy 45.000 Ft-ot jegyenként(!!!), hogy legalább a jegyet kapták volna a kezükbe! De nem, csak egy visszaigazolás féle fecnit a befizetésről. És így ideutaztak – messziről, vonattal - a koncertre. FELELŐTLENÜL! A semmire.
A magamfajta koncertszervezőnek és stábjának persze vajból van a szíve és - ha pótszékre is - de beülteti őket, mert hát szegények, nem elég, hogy több, mint ötszörös árat fizettek, meg ide is utaztak és jegy híján még a koncertet se láthassák? Na az már kész infarktus…
Nem értem, hogy miként lehettek ilyen, hiszékenyek, felelőtlenek?
Azt meg végképp nem értem, hogy azok, akik a VIAGOGO-nál ezt a szemét - és ne legyenek illúzióink - előre megfontolt, szándékos aljasságot, POFÁTLANSÁG-ot kitalálták, meddig űzhetik kisded játékukat?
Hol a törvény szigora, hol a szakma tevőleges összezárása és legfőképp hol az emberi hiszékenység, felelőtlenség határa? 
Tömegesen ez a helyzet nem kezelhető a legjobb szándékkal sem, erre építeni pedig - jogerősen - jóval több, mint a máséval verni a csalánt!
Osszátok okulásul, hátha ez is segít!

DebrecenKölcsey KözpontZoránbelépőjegy

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.