Hirdetés

Nagy célt tűztek ki Debrecenben a hokisok

www.debrecenihoki.hu

2018.10.25. 14:04

Nagy célt tűztek ki Debrecenben a hokisok

Bármikor lehet csatlakozni.

Hirdetés

Női jégkorongcsapatot szervez a Debreceni Hoki Klub, és egyidejűleg keresi annak lehetőségét, hogy a játékosok önálló leánycsapatként a jövő szezontól részt vehessenek a hazai korosztályos bajnokságban. A játékosállomány zömét a jelenleg is a klub keretében sportoló, valamint a tanfolyamot sikeresen befejező lányok alkotják majd, de a külső érdeklődés is számottevő, így akár Te is jelentkezhetsz!

Tudnivalók

  • Az alapszintű korcsolyázási tudás NEM feltétel, ugyanis a tanfolyamokon minden elsajátítható
  • Jelentkezni 5 éves kortól 16 éves korig lehet.
  • A tanfolyamhoz bármikor lehet csatlakozni, ugyanis nincsenek turnusok.
  • Felszerelést a klub biztosít.

A jelentkezéshez nincs szükség alapszintű korcsolyázási tudásra, mivel az egyesület által szervezett korcsolyatanfolyamokon minden szükséges készséget, tudást elsajátítanak az érdeklődők.

A koritanfolyamra való jelentkezés Köllő István szakedzőnél: +36 20 955 2176 

Tudtad?
A női jégkorong szabályrendszere szinte teljesen megegyezik a férfi hoki szabályaival. A legfontosabb külön szabály, hogy a női jégkorongban szabálytalan ütközésnek minősül a másik fél elleni testjáték. A női jégkorongban a játékost, aki leütközi az ellenfelét, büntetni kell. A kötelező védőfelszerelés tekintetében egyetlen számottevő eltérés van, a női jégkorongban életkortól függetlenül kötelező a teljes arcrács viselése.

Kell-e a résztvevőknek sérülésektől tartani?
A női hokiban a sérülés veszélye tapasztalataink szerint kisebb, mint például a labdarúgásban, vagy a kézilabdában. Egyrészt a női jégkorongban tiltott a testjáték, másrészt a modern védőfelszerelés is sokat számít, kiemelten a teljes arcrács kötelező viselése minden korosztályban.

Korcsolya tanfolyamok

A tanfolyamokra a Debreceni Jégcsarnokban (4031 Debrecen, Derék utca 33.) kerül sor, hétfőn és csütörtökön 17.40 és 18.30 óra között, vasárnap pedig 9.00-9.50 óráig. Turnusok nincsenek, bármikor lehet csatlakozni!

Próbáld ki egy hónapig INGYEN!

Ha szeretnél biztosra menni, akkor töltsd le  a Debreceni Hokiklub kuponját, melynek birtokában az első havi tanfolyamdíjat mi álljuk Neked! Ezzel 4 héten keresztül ingyenesen látogathatod a tanfolyami foglalkozásokat, ami már elegendő idő ahhoz, hogy egyrészt megtanuld az alapokat, másrészt el tudd dönteni, érdekel-e a sportág, avagy sem! Szóval nincs veszítenivalód!

Az ingyenes kuponért kattints ide: koritanfolyam.debrecenihoki.hu

jégkorongDHKlánycsapat

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

.