Hirdetés

Elefánt fakad dalra Debrecenben

civishir.hu

2018.10.12. 12:54

Elefánt fakad dalra Debrecenben

Az új dalt is elhozzák a Nagyerdőre.

Hirdetés

Hirdetés

A szombathelyi-budapesti Elefánt zenekar október 13-án ad kislemezbemutató koncertet a Nagyerdei Víztoronyban. Legújabb, Micsoda című daluk az élet egy nagy kérdését kutatja: ki vagyok én? A srácok a dalt a nyári koncertek után írták és rögzítették, a napokban pedig egy klip is debütált hozzá, amely itt érhető el:

A zenekar őszi-téli koncertkörútja után alkotói szabadágra vonul, hogy elkészítsék következő albumukat, így egy darabig biztosan utoljára játszanak Debrecenben. Aki szeretné megérteni az Elefánt lényegét, legegyszerűbben a saját megfogalmazásukkal van rá esélye: „Filmzenéket írunk nem létező filmekhez”.

Előttük az Analog Balaton melegíti be a koncerttermet. A budapesti, magukat természetközeli minimal popnak definiáló zenekar Medvelábnyom című dalához forgatott klipje jelenleg az idei Klipszemle egyik esélyese legjobb rendezés kategóriában. Zenéjükben szintetizátorok, mély basszusok és a gitárok is jelen vannak, közben pedig szomorkás szövegeket építenek a dalok struktúrájába.

Mivel október 12. a Dalszerzők Napja, a szombati koncertekkel a Nagyerdei Víztorony is csatlakozott a #kösziadalt országos kampányhoz. Ez alkalomból a dalszerzőket éri elismerés, ugyanis nincs dal dalszerzők nélkül. Az Elefánt és az Analog Balaton esetében maguk az előadók a dalszerzők is egyben, ami külön öröm számunkra. Kérjük a közönséget, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez és a koncertek készített és megosztott fotókat, videókat lássák el a #kösziadalt hashtaggel!

A koncertek Facebook-eseménye ITT 
Jegyek ITT online 
További részletek ITT 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.